Ενοχλήθηκαν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου από την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στους Βορειοηπειρώτες

Οι διάφορες δημοσιογραφικές πένες εφημερίδων που στηρίζουν τη ΝΔ φαίνεται ότι βρίσκονται σε φόρτο εργασίας, προκειμένου να σταματήσουν το ολοένα και αυξανόμενο Λαϊκό ρεύμα προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ολοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News σχετικά με το κλείσιμο των συνόρων στην Κακαβιά, από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η πύρινη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά στην δυναμική παρέμβαση των Χρυσαυγιτών, η οποία κατακεραύνωσε τους πεμπτοφαλαγγίτες του ψευδεπίγραφου ελληνικού κράτους μιλώντας για την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών και πολύ περισσότερο η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου είναι φανερό ότι ενόχλησε το πολιτικό σύστημα. Ιδιαίτερα, δε, τη ΝΔ και τους ανθρώπους της. Με τον θρασύτατο τίτλο «κάνουν τους πατριώτες για να μαζέψουν ψήφους» η εν λόγω εφημερίδα βγάζει προς τα έξω όλη την αγωνία και την απόγνωση του κόμματος του Σαμαρά για την απίστευτη δυναμική που έχει αναπτύξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις τάξεις του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια η φίλα προσκείμενη στη ΝΔ εφημερίδα χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «Βουλευτές – ράμπο», «επικοινωνιακά ακραία σόου», «εθνικιστικό παροξυσμό», προκειμένου να δικαιολογήσει την χρόνια ανικανότητα των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, ανάμεσα τους και η ΝΔ, να υπερασπίσουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια ώρα που οι αλβανικές προκλήσεις έχουν φτάσει στο έπακρο τα διάφορα παπαγαλάκια του Μεγάρου Μαξίμου έχουν την αναίδεια να κατακρίνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να κατηγορούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για ψηφοθηρία οι υποστηρικτές ενός κόμματος, το οποίο έκανε την ψηφοθηρία τρόπο ζωής. Να ψέγουν για πατριδοκαπηλία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκείνοι οι οποίοι εγκατέλειψαν την Βόρειο Ήπειρο απροστάτευτη και έρμαιο στις ορέξεις των αλβανών. Εκείνοι που θεωρούσαν «ακραίο» τον Σεβαστιανό και σαμποτάριζαν τις όποιες ενέργειές του. Εκείνοι που άνοιξαν τα σύνορα, αντί να κοιτάξουν να κρατήσουν συσπειρωμένο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, με αποτέλεσμα να αδειάσει η Βόρειος Ήπειρος. Εκείνοι που θεωρούσαν «αδελφό κόμμα» το Δημοκρατικό κόμμα του Μπερίσα και το χρηματοδοτούσαν.

Αυτοί, λοιπόν, οι εθνικά ανύπαρκτοι (για να μην πούμε επικίνδυνοι) τολμούν να ομιλούν απαξιωτικά για την στάση της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ, η οποία ανελλιπώς από το 1983 μάχεται με κάθε τρόπο για την Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί όχι απλώς τον πιο βασικό πόλο έλξης των Βορειοηπειρωτών, αλλά είναι με μεγάλη διαφορά η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις προτιμήσεις τους. Αυτό συμβαίνει γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με συνέπεια υπερασπίζεται από πολύ παλιά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ και δεν την θυμάται παραμονές των εκλογών για εμφανείς ψηφοθηρικούς λόγους, όπως κάνει η ΝΔ. Όσο κι αν ενοχλείται η καταρρέουσα ΝΔ και οι πάσης φύσεως παρατρεχάμενοι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να εκφράζει την Εθνική Θέση ΚΑΙ για το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια ώρα που οι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου δίνουν γη και ύδωρ σ’ όλους τους εχθρούς του Ελληνισμού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την στεντόρεια φωνή της θα υπερασπίζει τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enochlhthhkan-ta-papagalakia-tou-majimou-apo-thn-apodochh-ths-chrushs-aughs#.Ui4aj8bIbSI#ixzz2eQKTnk3i

Comments Off on Ενοχλήθηκαν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου από την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στους Βορειοηπειρώτες

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.