Εξάρχεια: Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα της Νέας Δημοκρατίας

Εξάρχεια: Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα της Νέας Δημοκρατίας

“Θα καθαρίσουμε τα Εξάρχεια”, “θα ελευθερώσουμε την πλατεία”, έλεγαν οι “ακροδεξιοί” παπαγάλοι στην προεκλογική περίοδο. Και όπως ήταν φυσικό δεν έκαναν τίποτε. Να είστε σίγουροι ότι και στις επόμενες εκλογές όποτε και εάν γίνουν αυτές τα ίδια θα λένε. Και για τον σκοπό αυτό έχουν στην υπηρεσία τους όλων των ειδών τους πολιτικάντηδες, που άλλος παριστάνει τον κομμουνιστοφάγο, άλλος τον μακεδονομάχο άλλος κάνει απελάσεις στους λαθρομετανάστες και άλλος ελευθερώνει τα Εξάρχεια από τους αναρχικούς.

Όλοι αυτοί είναι σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία για να παγιδεύουν αφελείς πατριώτες και για να είμαστε ειλικρινείς τα κατάφεραν καλά τον Ιούνιο του 2019. Δεν θα τα κατάφερναν όμως εάν δεν είχαν στρατολογήσει με το αζημίωτο στο πλευρό τους πολλούς ανώνυμους και επώνυμους δήθεν εθνικιστές.

Δεν πάνε πολλές ημέρες, που στα Εξάρχεια έκλεψαν το όπλο αστυνομικού της φρουράς του Μητσοτάκη. Αναταραχή προκλήθηκε και λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια με ομάδα ατόμων να επιτίθεται με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα άτομα κινήθηκαν μέσω της Διδότου και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ κατά της διμοιρίας που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Τα ΜΑΤ απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης με την ένταση να μην λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Καμία σύλληψη ή προσαγωγή …

Δεν ελευθέρωσε, λοιπόν, τα Εξάρχεια η Νέα Δημοκρατία!

Comments Off on Εξάρχεια: Ένα ακόμη μεγάλο ψέμα της Νέας Δημοκρατίας

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.