Επίθεση με τσεκούρι μέσα σε Εφορία!

Επίθεση με τσεκούρι μέσα σε Εφορία!

Είναι γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού είναι οργισμένη και αγανακτισμένη με τους σκληρούς φόρους των κυβερνήσεων των μνημονίων. Από αυτή την πολιτική δεν απέχει, το αντίθετο, η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα μειώσουν τους φόρους, συνεχίζουν την ίδια πολιτική, που έχουν επιβάλλει στην Πατρίδα μας με μέτρα σκληρά και αντιλαϊκά οι λεγόμενοι “δανειστές”, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι οι επικυρίαρχοι της χώρας μας!

Επιχειρήσεις καταστρέφονται και αδυνατούν να λειτουργήσουν μη έχοντας φορολογική ενημερότητα και την ίδια ώρα προχωρεί και το σχέδιο της κυβερνήσεως και των τραπεζών για κατασχέσεις ακόμη και της πρώτης κατοικίας. Δεν αποκλείεται να δούμε αντιδράσεις οργής, οι οποίες να προκαλέσουν ένα κλίμα κοινωνικής ζούγκλας, όπως αυτό που συνέβη στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, πανικός στην Κοζάνη όταν ένας άνδρας εισέβαλε στην εφορία με τσεκούρι κτυπώντας δεξιά και αριστερά, τραυματίζοντας τέσσερις εφοριακούς, τρεις γυναίκες και έναν άνδρα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τις 13:00 ένας άνδρας, κρατώντας ένα τσεκούρι στα χέρια του, μπήκε στην Εφορία Κοζάνης και χτύπησε τους εφοριακούς, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η επίθεση έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, οι υπάλληλοι έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, ενώ προκλήθηκε πανικός μεταξύ των υπαλλήλων και του κόσμου που ήταν εκεί.

Comments Off on Επίθεση με τσεκούρι μέσα σε Εφορία!

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.