Επαγγελματίες ψεύτες! Ο 902 λέει πως απέτρεψε την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Επαγγελματίες ψεύτες! Ο 902 λέει πως απέτρεψε την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Σιγά που θα δώσουν αίμα οι κομμουνιστές! Αυτοί δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό, σιγά μη δώσουν και το αίμα τους στην ελληνική κοινωνία. Για δέστε τους. Ελάχιστοι, γυναίκες και γέροντες. Τι να πεις… Αυτοί για βαβούρα είναι γεννημένοι και αντίδραση για την αντίδραση χωρίς σκοπό και λόγο. Αλλά έχετε ακούσει την παροιμία “αλλού τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες”; Ε, αυτό συνέβη στην περίπτωση των “αντιδράσεων” των αθλίων έξω από το νοσοκομείο Παίδων. Αυτοί μαζεύτηκαν αλλού και αλλού εμείς δίναμε αίμα! Όμως ο κομμουνιστής συντάκτης περιχαρής δίνει το στίγμα της ανοησίας του!

Με οργανωμένη αντίδραση απέτρεψαν την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής! (Χαίρονται που θα στερούσαν το αίμα από εκείνους που το χρειάζονται!) Κάτω από την οργανωμένη αντίδραση των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και άλλων δημόσιων νοσοκομείων της Αθήνας, αποτράπηκε το ρατσιστικό σόου που επιχείρησε να στήσει η Χρυσή Αυγή, ανακοινώνοντας «αιμοδοσία μόνο για Ελληνες».

Από νωρίς σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι από το Νοσοκομείο Παίδων και άλλα νοσοκομεία, έκαναν συγκέντρωση έξω το «Αγία Σοφία», από το οποίο, όπως και από «Ελπίς», η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει συνδρομή για να κάνει τη ρατσιστική αιμοδοσία. Οι  αντιδράσεις των εργαζομένων ήταν έντονες από την πρώτη στιγμή. Ζήτησαν τόσο από τις διοικήσεις των νοσοκομείων, όσο και από το υπουργείο Υγείας να ακυρώσουν «τη νέα φασιστική πρόκληση». «Να αποτραπεί εμπλοκή του νοσοκομείου», είχε ζητήσει με ομόφωνη απόφαση το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Η Ελπίς». Αντίστοιχα, η ΠΟΕΔΗΝ, με έγγραφο προς τις διοικήσεις νοσοκομείων και προς τον υπουργό Υγείας, ζήτησε απεμπλοκή του ΓΝ ΕΛΠΙΣ και του Παίδων «Αγία Σοφία» «από τα ρατσιστικά σόου των νεοναζιστών».

Η παράταξη της ΔΑΣ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατήγγειλε «τον διευθυντή της αιμοδοσίας του νοσοκομείου (…) γιατί έγινε δεκτό το απαράδεκτο αίτημα της Χρυσής Αυγής να γίνει αιμοληψία στα γραφεία της».

Ακούστε! Είναι “παράνομο” ή ανήθικο να γίνει αιμοδοσία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής; Και «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» καταγγέλουν τον Διευθυντή αιμοδοσίας που η δουλειά του είναι να εξασφαλίζει αιμοδότες και αίμα!

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epaggelmaties-pseutes-o-902-leei-pws-apetrepse-thn-aimodosia-ths-chrushs-au#ixzz2lW1Czf00

Comments Off on Επαγγελματίες ψεύτες! Ο 902 λέει πως απέτρεψε την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.