Επανεμφάνιση Ψαρρά μετά τις δολοφονίες των δύο Ελλήνων με νέο εμετικό κείμενο

Επανεμφάνιση Ψαρρά μετά τις δολοφονίες των δύο Ελλήνων με νέο εμετικό κείμενο

Η επανεμφάνιση του εμπαθή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δημήτρη Ψαρρά σε θέμα που αφορά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έγινε μετά την άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα. Ένα ολόκληρο δισέλιδο αφιερώνει ο συγκεκριμένος «αντιφασίστας» στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως Εφημερίδα των Φωτομοντάζ) την Τετάρτη, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο παραπληροφόρησης και απομάκρυνσης από την πραγματικότητα.

Ενώ το πανελλήνιο έχει μείνει άναυδο από την στυγνή δολοφονία δύο νέων Ελλήνων από κάποια κόκκινα καθάρματα, ο Ψαρράς ζει στον δικό του παρακμιακό κόσμο. Συνομωσιολογίες, μπόλικη «ανάλυση» (των οπισθίων…) για την εγκληματική φύση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τίποτε που να αφορά μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ καταδίκη της πολλαπλής δολοφονικής ενέργειας. Ακόμη και το τι ρούχα φορούσαν οι αδικοχαμένοι Συναγωνιστές μας ή τι σχήμα είχαν τα κεριά που άναψαν στην μνήμη τους στο τρισάγιο που έγινε σχολίασε ο θλιβερός αυτός μπολσεβίκος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν σέβεται τίποτε. Το πώς τιμούμε τους νεκρούς μας δεν σε αφορά Ψαρρά και δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό. Με απλά λόγια, κάτω τα ξερά σου από τα αδικοχαμένα αδέρφια μας, τα οποία δολοφονήθηκαν από καθάρματα με συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα, την οποία ξέρεις πολύ καλά και δεν την καταδίκασες ευθέως.

Όπως, άλλωστε, ποτέ δεν καταδίκασες στο παρελθόν τα διάφορα αποβράσματα της κόκκινης τρομοκρατίας, από οποιαδήποτε οργάνωση κι αν προερχόντουσαν: 17Ν, ΕΛΑ, Αντικρατική Πάλη, Επαναστατικός Αγώνας, Σέχτα Επαναστατών, Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και τόσες άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες από την μεταπολίτευση και μετά δολοφόνησαν πολλούς ανθρώπους. Αλλά το να περιμένουμε καταδίκη της τρομοκρατίας από κάποιον ο οποίος χωρίς κανέναν λόγο δημοσίευσε παλιότερα φωτογραφία με την εκσφενδόνιση μολότοφ σε βιβλιοπωλείο είναι μάλλον αφελές… Είναι πολλές οι μπαρούφες που «αμολάει» ο ευφάνταστος Ψαρράς, αλλά θα σταθούμε σε κάποια χαρακτηριστικά σημεία όπου ο τύπος αυτός ξεπερνάει κάθε όριο.

«Ευτυχώς μέχρι σήμερα η πρόκληση της Χρυσής Αυγής συνάντησε την ψύχραιμη απάντηση όλων των άμεσα θιγόμενων. Το αντιφασιστικό κίνημα – σε όλες τις εκδοχές του – δεν «τσίμπησε». Επέμεινε σε μαζικές εκδηλώσεις και ο δυναμισμός του περιορίστηκε στην περιφρούρηση της δικής του δράσης και στην απόκρουση της ναζιστικής βίας. Η εικόνα της αντιπαράθεσης αντίπαλων συμμοριών στο πεζοδρόμιο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Ακόμα και οι δήθεν «πληροφορίες» που διοχετεύτηκαν κάποια στιγμή για δυναμικές οργανώσεις μεταναστών αποδείχτηκαν πολύ γρήγορα παραπλανητικές».

Να θυμίσουμε στον «ξεχασιάρη» Ψαρρά ότι η «ψύχραιμη απάντηση» του «αντιφασιστικού κινήματος», καθώς και ο «δυναμισμός του» σε καμία περίπτωση φυσικά δεν «περιορίστηκε στην περιφρούρηση της δικής του δράσης και στην απόκρουση της ναζιστικής βίας». Είχαμε τρεις βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (Ασπρόπυργος, Πειραιάς, Μεσολόγγι) καθώς και σε σπίτια μελών, επιθέσεις παρακρατικών αλητών εναντίον μεμονωμένων μελών του Κινήματος, ενώ φυσικά οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις δεν είχαν κανέναν «ειρηνικό» χαρακτήρα,  ούτε στην δομή τους ούτε στο περιεχόμενο των συνθημάτων τους.

Μέσα στο μίσος του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι καθόλου προσεχτικός αφού δημοσιεύει μια φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου και πάλι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τι σύμβολα χρησιμοποιούμε. Δυστυχώς, όμως, γι αυτόν και τους συνοδοιπόρους του, στο βάθος της φωτογραφίας φαίνεται το πανό κάποιων κομπλεξικών με τον πολύ «ειρηνικό» και «ψύχραιμο» τίτλο «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».Από το σύνθημα αυτό μέχρι το «φασίστες θα πεθάνετε», που ξεστόμισε ο θρασύδειλος δολοφόνος πυροβολώντας τα αδικοχαμένα Αδέρφια μας, η απόσταση είναι κυριολεκτικά μηδαμινή. Όσο για τις «πληροφορίες» περί «δυναμικών οργανώσεων μεταναστών» δεν είναι κάτι το οποίο πρωτογράψαμε Εμείς, αλλά διάφορες «προοδευτικές» φυλλάδες (αν δεν μας απατά η μνήμη μας ανάμεσά τους και η εφημερίδα που αρθρογραφεί ο Ψαρράς. Εκτός κι αν την μπερδεύουμε με την «Ελευθεροτυπία». Είναι τόσο ίδιες στο περιεχόμενο της αθλιότητάς τους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αλλά και ως στήσιμο του τίτλου μέχρι και το ίδιο λογότυπο στην γραμματοσειρά έχουν…).

Συνεχίζει όμως με το παραληρηματικό του ύφος ο «πανέμορφος» αυτός τύπος,  καθώς σε μια «υψηλού επιπέδου» πολιτική ανάλυση (πάλι των οπισθίων…) γράφει τα εξής: «Τη στιγμή που η ίδια η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να παραπέμψει στελέχη της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη ως μέλη «εγκληματικής συμμορίας», η εξίσωση με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πλέον αδύνατη, ενώ άστοχη αποδείχτηκε και η επινόηση να ταυτιστεί η αντίσταση των κατοίκων των Σκουριών με τη δράση της Χρυσής Αυγής. Η επαναφορά της «θεωρίας των δύο άκρων» μετά τη δολοφονική επίθεση στους φρουρούς των γραφείων της οργάνωσης ήταν αναμενόμενη, αλλά εξίσου προβληματική. Γιατί βέβαια δεν αρκούν οι εικοτολογίες ότι οι δράστες προέρχονται από τα «αριστερά» για να τη στηρίξουν. Και είναι σίγουρο ότι η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση, ακόμα και σε επίπεδο πρωθυπουργικών συμβούλων, έχει περισσότερες ιδεολογικές και πολιτικές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή από όσες έχει οποιοδήποτε κόμμα της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με τους όποιους δράστες της επίθεσης.  Πλέον είναι σαφές ότι αν οριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως το ένα «άκρο», τότε το ομόλογο άλλο άκρο δεν είναι παρά η Νέα Δημοκρατία. Αν πάλι οριστεί η Χρυσή Αυγή ως το ένα άκρο, τότε το άλλο είναι αυτονόητα εκείνο που εκφράστηκε με την πρόσφατη διπλή δολοφονία. Εξίσου αυτονόητο είναι το ότι η δολοφονική βία και των δύο αυτών πλευρών πρέπει να αντιμετωπιστεί με την εφαρμογή του ποινικού νόμου».

«Εικοτολογίες» για τον Ψαρρά το ότι «οι δράστες προέρχονται από τα “αριστερά” για να τη στηρίξουν». Προσέξτε την λέξη «αριστερά» σε εισαγωγικά. Πρόκειται για διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον Ψαρρά, η οποία γίνεται εντελώς συνειδητοποιημένα. Αν, μάλιστα, το συνδυάσουμε με τα όσα γράφει στην αρχή του άρθρου, όπου χαρακτηρίζει την άνανδρη δολοφονική επίθεση ως «τέλεια προβοκάτσια», ο στόχος είναι προφανής: Να αποενοχοποιηθεί η αριστερά, σ΄όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις της, για τις αποτρόπαιες δολοφονίες και να αποπολιτικοποιηθεί / αποκομματικοποιηθεί το γεγονός αυτό.

Όσο για τις «ιδεολογικές και πολιτικές σχέσεις» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τη ΝΔ είναι ολοφάνερο ότι το «ορφανό» της Β΄ Πανελλαδικής και του Μαρξ, ο συμπαραστάτης των φιλοσκοπιανών, των εξτρεμιστών μουσουλμάνων  της Δυτικής Θράκης, των σιωνιστών (όπως τον «κράζουν» γι΄ αυτές τις προτιμήσεις πρώην συνάδελφοί του), αλλά και των ομοφυλοφίλων, έχει «μαύρα μεσάνυχτα» από πολιτική. Να δούμε τι θα πει όταν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνούν… Το θράσος του, όμως, είναι τόσο απύθμενο  που ως αντίπαλο άκρο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βάζει τους ψυχοπαθείς δολοφόνους. Ένας Ιδεολογικός και Πολιτικός Φορέας, με πάνω από 1.000.000 υποστηρικτές σήμερα, να ταυτίζεται με μια άνανδρη ομαδούλα αδίστακτων δολοφόνων και κωλόπαιδων. Επ΄ευκαιρία, εντελώς ρητορικά, τον ξαναρωτούμε αν θεωρεί ότι υπάρχει αριστερή τρομοκρατία στην Χώρα μας. Είναι σίγουρο ότι θα κάνει τον… Αλέκο.

Θα τελειώσουμε με τον θλιβερό αυτόν ανθέλληνα χρησιμοποιώντας, παραφρασμένα βεβαίως, τα λόγια με τα οποία κλείνει τον νέο του λίβελο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Δεδηλωμένος αντιεθνικιστής είναι ο τύπος και έχει δικαίωμα να λέει ότι κατεβάσει η κούτρα του, ακόμα και ψέματα. Αυτό είναι σωστό και δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση. Ειδικά από την στιγμή που με τα ψέματα αυτά καταλήγει σε χονδροειδείς αντιφάσεις, επιλεκτική διάθεση καταδίκης της βίας, υπερβολική μεγέθυνση διαφόρων γεγονότων, συνομωσιολογικά σενάρια, κατασκευή ανύπαρκτων καταστατικών  και άλλα,  τα οποία απλώς τον κάνουν περισσότερο καταγέλαστο και ανακριβή, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την μη αξιοπιστία του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epanemfanish-psarra-meta-tis-dolofonies-me-neo-emetiko-keimeno#ixzz2jz3fiyjs

Comments Off on Επανεμφάνιση Ψαρρά μετά τις δολοφονίες των δύο Ελλήνων με νέο εμετικό κείμενο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.