Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: 6,7% στις πέτσινες δημοσκοπήσεις για να… μην στενοχωριέται ο Αντώνης!

Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: 6,7% στις πέτσινες δημοσκοπήσεις για να... μην στενοχωριέται ο Αντώνης!

Οι δημοσκοπήσεις της Mrb και της Alco που δημοσιεύονται αύριο στις εφημερίδες Real News και “Πρώτο Θέμα” αντίστοιχα, επιβεβαιώνουν πλήρως όσα έλεγε η Χρυσή Αυγή από τις 28 Αυγούστου για το “μαγειρείο” των υπογείων του Μαξίμου.

Όπως έχουμε καταγγείλει εδώ και σχεδόν ένα μήνα τα ποσοστά για την μνημονιακή συγκυβέρνηση του καταρρέοντα Σαμαρά είναι κόλαφος. Έτσι, ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές Δημήτρης Σταμάτης έχει αναλάβει την χοντροκομμένη κοπτοραπτική για να μην… στενοχωριέται ο Αντώνης. Πριν προχωρήσουμε, ας δούμε τα ποσοστά που δίνουν οι εν λόγω δημοσκοπήσεις, που αν και χαλκευμένες, καταδεικνύουν την ελεύθερη πτώση Σαμαρά και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής ως τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Η εταιρεία Mrb για την εφημερίδα Real News στην πρόθεση ψήφου δίνει:

Σύριζα 23,6%
ΝΔ 19,9%
Χρυσή Αυγή 6,7%
Ποτάμι 5,6%
ΚΚΕ 5,1%
Ελιά 4,2%
ΑΝΕΛ 3,2%
Δημάρ 1%

Από την πλευρά της η εταιρεία Alco για το “Πρώτο Θέμα” δίνει στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα:

Σύριζα 28%
ΝΔ 23,8%
Χρυσή Αυγή 6,7%
ΚΚΕ 4,7%
Ποτάμι 4,6%
Πασόκ 4,6%
ΑΝΕΛ 3,3%
Δημάρ 1,8 %

Το συμπέρασμα που βγαίνει ακόμα κι από αυτές τις καταφανέστατα πετσοκομμένες δημοσκοπήσεις, καθώς τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ψαλιδίζονται και προστίθενται στην ψοφοδεξιά για να μην… στενοχωριέται ο Αντώνης, είναι πως ακόμη κι έτσι με τρομοκρατία, φίμωση, δολοφονίες, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδας ό,τι και να κάνουν!

Το πολιτικό ζήτημα όμως είναι ότι η καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά με προεξάρχοντα και αρχιμάγειρα τον Δημήτρη Σταμάτη προσπαθεί μάταια να περάσει μια ψευδής εικόνα στην ελληνική κοινωνία ότι η ψοφοδεξιά έχει ζωή ακόμη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει διψήφια ποσοστά. Για του λόγου το αληθές υπενθυμίζουμε τι είχε πει ο εκπρόσωπος Τύπου από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 28 Αυγούστου:

Επιπλέον, αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από το άρθρο του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη από τις 15 Σεπτεμβρίου που δείχνει με ποιον τρόπο ψαλιδίζει ο Δημήτρης Σταμάτης τις δημοσκοπήσεις:

“Πριν από δύο εβδομάδες αναφερθήκαμε στην άνοδο της Χρυσής Αυγής που είναι αδύνατο να ανακοπεί παρά τις πρωτοφανείς διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις, την κατάργηση της χρηματοδότησης και τα λοιπά εις βάρος μας εγκλήματα. Παρ’ ότι η μισή κοινοβουλευτική μας ομάδα είναι έγκλειστη στον Κορυδαλλό και η υπόλοιπη σε κατ’ οίκον περιορισμό ή με απαγόρευση δημοσίου λόγου, τα ποσοστά του κόμματος συνεχώς ανεβαίνουν. Τρανή απόδειξη δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις ιστοσελίδων που πολιτικά είναι άκρως αντίθετες με τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Η πρώτη δημοσιεύθηκε στο tvxs.gr του γνωστού και μη εξαιρετέου υβριστή μας Κούλογλου και πραγματοποιήθηκε από την Palmos Analysis. Η εν λόγω εταιρία στις τελευταίες εκλογές μας έδινε δύο μονάδες λιγότερες από το πραγματικό μας ποσοστό. Αν κάνουμε την σχετική αναγωγή με το τωρινό αποτέλεσμα της έρευνας προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή χτυπάει άνετα διψήφιο νούμερο, αυξάνει δηλαδή την επιρροή της σε σχέση με τις ευρωεκλογές. Το γεγονός αυτό ερμηνεύεται εύκολα αν συνδυαστεί με τις διαρροές της ΝΔ προς το κόμμα μας, που καταγράφει η εν λόγω έρευνα. Πολλοί πιάστηκαν κορόιδα τον Μάιο και πίστεψαν τα ψέμματα Σαμαρά ότι θα σταματήσει την υπερφορολόγηση και θα διώξει την τρόικα. Σήμερα που το απόκομμά του διαλύεται, μεγάλες μάζες ψηφοφόρων κατευθύνονται προς την Χρυσή Αυγή, ως την μοναδική δύναμη εθνικής αντιπολίτευσης απέναντι στον Σύριζα.

Η δεύτερη έρευνα προέρχεται από το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και τα αποτελέσματά της είναι ενδεικτικά της σταθερής μας ανόδου (18%) και της εκλογικής κατάρρευσης της ΝΔ (12%). Ο Σαμαράς βλέπει ξεκάθαρα το επερχόμενο πολιτικό του τέλος και βρίσκεται σε παροξυσμό. Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα υπόγεια του Μαξίμου και ο διορισμένος βουλευτής και υπουργός Σταμάτης έχει πάρει σβάρνα όλους τους δημοσκόπους παρακαλώντας και ενίοτε απειλώντας για ευνοικά προς την ΝΔ αποτελέσματα. Είχαμε γράψει προ δύο εβδομάδων στην ιστοσελίδα μας πως ο εν λόγω παράγοντας έστειλε φιρμάνι στις εταιρίες να πάψουν να μας δίνουν  πάνω από 6%. Κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, καθώς το κόμμα μας καταγράφει ξεκάθαρα διψήφια ποσοστά και οι δημοσκόποι τρέμουν νέο διασυρμό μετά τις ευρωεκλογές.

Έτσι η αναμενόμενη έρευνα της – κάργα κυβερνητικής –  Κάππα Research δεν έδωσε τελικά πρόθεση ψήφου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις της πρώτης ημέρας προκάλεσαν έμφραγμα στο Μαξίμου. Έτσι το άφησαν για αργότερα μήπως φτιάξουν τα πράγματα. Τελικά την γραμμή Σταμάτη ακολούθησαν μόνο τα Παραπολιτικά, δηλαδή η ναυαρχίδα της Συγγρού, που πριν τις ευρωεκλογές έβγαζαν πρώτη την ΝΔ και πέμπτη την Χρυσή Αυγή! Επιβεβαίωσαν απόλυτα την πληροφορία μας και έδωσαν στο κόμμα μας όσο ακριβώς είχε προστάξει το αφεντικό, συγγνώμη ο Σταμάτης (κάτω από 6%). Καμία άλλη έρευνα δεν είδε το φως της δημοσιότητας κατόπιν άνωθεν εντολής. Τα νέα δεδομένα προκάλεσαν πανικό στο περιβάλλον Σαμαρά. Έτσι επιστρατεύτηκε για πολλοστή φορά η κλασική συνταγή: Χρυσαυγιάδα Νο. 113 σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής”.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epibebaiwsh-chrushs-aughs-67-stis-petsines-dhmoskophseis-gia-na…-mhn-sten#ixzz3DsMIrsgl

Comments Off on Επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: 6,7% στις πέτσινες δημοσκοπήσεις για να… μην στενοχωριέται ο Αντώνης!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.