Επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια της Κεφαλονιάς

Επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια της Κεφαλονιάς

Σε μια κακοστημένη παράσταση δήθεν έγνοιας και φροντίδας για τους σεισμόπληκτους προχώρησε ο δοτός πρωθυπουργός του Μνημονίου Αντώνης Σαμαράς. Οι αποτυχημένοι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου επέβαλαν στον Σαμαρά να ρίξει έναν υπνάκο στο Αργοστόλι στον δρόμο από τις Βρυξέλλες.

Σήμερα το πρωί μαζί με τον μετρ των σόου Σίμο Κεδίκογλου (εξάλλου θυμάται το νησί από τότε που έκαναν τις εκπομπές με τη Ρούλα Κορομηλά) πήγαν μια βόλτα στο Ληξούρι, όπου πέρασαν από το γηροκομείο, το Λύκειο και το δημαρχείο. Σύμφωνα μάλιστα με τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού ένας κάτοικος του νησιού είπε στον Σαμαρά «Δεν είμαι “δικός” σας, αλλά μπράβο σας που ήρθατε», ενώ μια ηλικιωμένη τον αγκάλιασε και τον φίλησε! Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός στους σεισμόπληκτους που δεν έχουν ρεύμα και νερό εδώ και δύο μέρες και έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού…

Βέβαια, ο πρωθυπουργός του μνημονίου μοίρασε στα γρήγορα υποσχέσεις και πέταξε κατευθείαν για Αθήνα, καθώς το μεσημέρι έχει ραντεβού με τον Βρούτση στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τους έως τώρα ελέγχους των μηχανικών, ζημιές παρουσιάζει το 50% των περίπου 300 σπιτιών που έχουν ελεγχθεί σε Ληξούρι και Αργοστόλι. Σε αυτούς ο Σαμαράς αρκέστηκε να δώσει το ιλιγγιώδες ποσό των… 586 ευρώ, ένα επίδομα με το οποίο θα μπορέσουν να ξαναχτίσουν το σπίτι τους και να λύσουν όλα τα προβλήματα που δημιούργησε ο Εγκέλαδος!

Ο υπεύθυνος της δυστυχίας του ελληνικού λαού νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους, αλλά σύντομα θα καταλάβει πως ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epikoinwniako-soou-samara-panw-apo-ta-ereipia-ths-kefalonias#ixzz2rmcVebBp

Comments Off on Επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια της Κεφαλονιάς

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.