Επτά οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου – νόσο των λαθρομεταναστών

Συνεχίζει να κυκλοφορεί ο ιός του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας, έχοντας σημαντικό σύμμαχο στην επέλασή του τον καλό, υγρό και ζεστό καιρό.

Άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν την τελευταία εβδομάδα, προσβεβλημένοι από τη λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους επτά. Σημειωτέον ότι ο πρώτος νεκρός -ένας 81χρονος με υποκείμενο νόσημα- καταγράφηκε στις 21 Αυγούστου, σε μία χρονική περίοδο, δηλαδή, που άλλες χρονιές οι ειδικοί μετρούσαν τον χρόνο αντίστροφα για τη λήξη της περιόδου επιφυλακής.

Εφέτος, ωστόσο, η κατάσταση διαφοροποιείται λόγω των μεγάλων πληθυσμών κουνουπιών, αλλά και λόγω των καλών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας. Μάλιστα, οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) εκτιμούν ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου θα σταματήσει να  κυκλοφορεί μετά την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου έχουν διαγνωστεί 86 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων τα 51 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα, όπως εγκεφαλίτιδα και μηνιγγίτιδα, και τα 35 είχαν ήπιες εμπύρετες εκδηλώσεις. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης, τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και άλλος ένας σε απλό θάλαμο.

Η αθρόα λαθρομετανάστευση στη χώρα μας έχει επαναφέρει στην επιφάνεια ξεχασμένες ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες. Η κυβέρνηση συνεχίζει να εγκληματεί εναντίον των Ελλήνων πολιτών, καθώς δεν υπάρχει κανένας υγειονομικός έλεγχος και οι λαθρομετανάστες, που κατά κόρον προέρχονται από τριτοκοσμικές χώρες, αποτελούν μια πραγματική υγειονομική βόμβα. Πρόκειται για ακόμη μια εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης απέναντι στους Έλληνες συμπατριώτες μας. Πόσα ακόμα θύματα πρέπει να θρηνήσουμε για να λάβει η κυβέρνηση τα απαραίτητα μέτρα;

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η επαναπροώθησή τους στις πατρίδες τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epta-oi-nekroi-apo-ton-io-tou-dutikou-neilou-noso-twn-lathrometanastwn#.Ulj7MBbic8s#ixzz2hUVsC4bo

Υ.Γ.Κ.Ε.: Παράπλευρες απώλειες και αυτές κατά τον δημοσιογράφο Χαρδαβέλλα;

Comments Off on Επτά οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου – νόσο των λαθρομεταναστών

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.