Ευρωεκλογές: Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ευρωεκλογές: Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Χούντα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ: Σταυρός και στις Ευρωεκλογές!

Εκατό μόλις ημέρες πριν τις εκλογές και μετά την συνάντηση Βενιζέλου – Σαμαρά με προσωπική εντολή Σαμαρά αποφασίσθηκε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια οι Ευρωεκλογές να γίνουν με σταυρό και με 42 υποψηφίους για το κάθε κόμμα! Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την συντριβή τα συνεταιράκια και το τελευταίο τους τέχνασμα ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Σκέφτηκαν ότι εάν βάλουν ο καθένας τους από 42 πονηρούς πολιτευτές – Μαυρογιαλούρους να τρέχουν για τον σταυρό, έτσι μπορεί να γλυτώσουν το εκλογικό λιντσάρισμα που τους περιμένει. Αυτό, το οποίο δεν σκέφτηκαν είναι ότι οι υποψήφιοί τους δεν θα έχουν τίποτε να τάξουν στους ψηφοφόρους. Πέρασαν οι καιροί που άνοιγαν τα δημόσια ταμεία και μοίραζαν χρήμα με διορισμούς, θαλασσοδάνεια, μεταθέσεις και λοιπές εξυπηρετήσεις.

Άδικα θα τρέχουν, λοιπόν, οι 42 «σταυροφόροι» γαλάζιοι και πράσινοι. Εκτός εάν βασίζονται στην… εκτίμηση, που τους έχει ο λαός. Σε αυτήν την περίπτωση θα γελάσουμε πολύ.

Είναι φανερό ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ευρίσκονται σε κατάσταση πανικού για την επερχόμενη ήττα, την οποία φυσικά και δεν θα αποφύγουν μετατρέποντας και τις Ευρωεκλογές σε ένα παλαιοκομματικό πανηγύρι με το κυνήγι του σταυρού σε πρώτο ρόλο. Εάν βασίζονται στην αλλαγή του νόμου και πιστεύουν ότι έτσι θα πάρουν περισσότερες ψήφους θα διαπιστώσουν το βράδυ της 25ης Μαΐου ότι έκαναν λάθος μέγα.

Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο ότι η αλλαγή του νόμου ήλθε ταυτόχρονα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων της Ευρώπης ότι η Χρυσή Αυγή είναι στην 2η θέση, η Ν.Δ. στην 3η και το ΠΑΣΟΚ καταποντίζεται.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eurwekloges-oi-maurogialouroi-einai-edw-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz2tVdPxmnF

Comments Off on Ευρωεκλογές: Οι Μαυρογιαλούροι είναι εδώ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.