Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Με την επίσημη σφραγίδα του ΣΔΟΕ καθαρά και ξάστερα τα ταμεία της Χρυσής Αυγής

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Με την επίσημη σφραγίδα του ΣΔΟΕ καθαρά και ξάστερα τα ταμεία της Χρυσής Αυγής

Η ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολη» στο κεντρικό άρθρο της παρουσιάζει το επίσημο πόρισμα του ΣΔΟΕ που κρύβουν όλοι και ξεφτιλίζει τη συγκυβέρνηση!

«Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στη Χρυσή Αυγή»

Η δικαίωση της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» για μια ακόμη φορά είναι γεγονός! Είχαμε αναφέρει πριν από ένα μήνα ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πηγές του ΣΔΟΕ, το πόρισμα που είχε συνταχθεί ύστερα από τον 20άωρο (!) έλεγχο που είχε γίνει σε όλους τους ορόφους των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων αλλά και αλλού, αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης του κόμματος, καταλήγει σε μηδενικά αποτελέσματα!

Όταν πριν από ένα χρόνο έγιναν οι συλλήψεις των Βουλευτών του κινήματος, συνοδεύτηκαν από βαρύγδουπες δηλώσεις από το Μαξίμου και τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ για το «μαύρο χρήμα» της Χρυσής Αυγής που χρηματοδοτούσε την δήθεν εγκληματική δράση. Μιλούσαν μάλιστα και για έναν εφοπλιστή!

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν, οι μισοί υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αντί να κάνουν ελέγχους για να βρουν τα δισεκατομμύρια κλεμμένα ευρώ των νταβατζήδων, είχαν πάρει εντολές από τη συγκυβέρνηση να ξετινάξουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εντοπίσουν το «μαύρο χρήμα» του Εθνικιστικού Κινήματος. Στα ίδια πλαίσια φυσικά των αυστηρότατων ελέγχων είχαν ενταχθεί και όλοι οι βουλευτές που διατηρούσαν έστω και ένα μαγαζάκι! Τον Ηλία Παναγιώταρο του κάνουν κάθε 4 ημέρες!

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Βελλίδειο» στα πλαίσια της ΔΕΘ, μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο.

Αποκάλυψε ότι στις 2 Ιουλίου εκδόθηκε το επίσημο Πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο βασίστηκε σε ενδελεχείς ελέγχους και σε έγγραφα που απέστειλαν όλες οι Τράπεζες. Ένα Πόρισμα το οποίο λέει ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα και ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ μαύρου ή κλεμμένου χρήματος. Είναι αυτονόητο ότι την είδηση αυτή δεν θα την γράψει καμία εφημερίδα και εννοείται ότι δεν θα την πει κανένα κανάλι!

Η σελίδα που αναφέρει τα συμπεράσματα γράφει: «Όπως προκύπτει από τις κινήσεις των ως άνω τραπεζικών λογαριασμών, τους οποίους, το εν λόγω πολιτικό κόμμα τηρεί στην Τράπεζα «Eurobank», σε συνάρτηση και με τα ζητηθέντα παραστατικά επί συγκεκριμένων κινήσεων και τέλος , σε συνδυασμό με τα όσα μας έχουν γνωρίσει οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και με τη σειρά μας Σας θέσαμε υπόψη με το αρ. πρωτ. ΕΜΠ. 1597/21-01-2014 έγγραφό μας, η κύρια πηγή εσόδων του εν λόγω κόμματος, όπως αποτυπώνεται από τα έγγραφα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα στη διάθεσή μας, είναι η κρατική χρηματοδότηση και η μηνιαία-μέχρι στιγμής- απόδοση της βουλευτικής αποζημίωσης, την οποία λαμβάνουν οι βουλευτές του κόμματος αυτού».

Η Χρυσή Αυγή ως μόνα έσοδά της δηλαδή είχε την κρατική χρηματοδότηση και τη βουλευτική αποζημίωση, την οποία οι Βουλευτές αποδίδουν στο κόμμα. Αυτό βέβαια για τα άλλα κόμματα φαντάζει εξωπραγματικό, αφού έχουν μάθει «να βάζουν στο παντελόνι» κάθε μήνα παλαιότερα 15.000 ευρώ και τώρα 7.000, χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Πριν από 20 περίπου ημέρες η «Α» αποκάλυψε και το δικαστικό βούλευμα που απέδωσε πίσω τα 40.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, αφού αποδείχθηκε χωρίς καμία αμφιβολία ότι προορίζονταν για πληρωμή φόρων σχετικά με υποχρεώσεις της οικογένειάς του και προέρχονταν από μισθούς και νόμιμα εισοδήματα.

Φυσικά ούτε αυτό όχι δεν έγινε πρωτοσέλιδο κάπου, αλλά ούτε μονόστηλο! Το ίδιο φυσικά θα ισχύσει και για το πρωτοφανές «φιάσκο» της κυβέρνησης που απαγόρευσε τη ζωντανή μετάδοση, όπως έγινε με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, από τη συνέντευξη Τύπου στην έκθεση της Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, μια ώρα πριν ξεκινήσει. Κι όμως, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το πολίτευμα της χώρας μας είναι η Δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolh-me-thn-epishmh-sfragida-tou-sdoe-kathara-kai-jastera-ta#ixzz3DDqBmRnn

Comments Off on Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Με την επίσημη σφραγίδα του ΣΔΟΕ καθαρά και ξάστερα τα ταμεία της Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.