Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί ρεπορτάζ για την απεργία πείνας του ψευδομάρτυρα Στ΄

Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής – Δεν του έδωσαν ότι του έταξαν;

Άλλη μία ένδειξη πως καταρρέει η στημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αποτελεί η. έκρηξη ενός ψευδομάρτυρα, ο οποίος ξεκινά απεργία πείνας, αφού οι Αρχές δεν τήρησαν την συμφωνία για την ”κατάθεση” του! Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, οι δικαστικές Αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημα του για δοσοποίηση της ποινής του και γι’ αυτό ξεκινά απεργία πείνας.

Δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα ωσότου ικανοποιηθεί το αίτημα του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, είναι διατεθειμένος να διακόψει και την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Λέει ο ίδιος: «Σταματάω και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνω για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Αν οι Αρχές δεν δεχτούν το αίτημα για δοσοποίηση της ποινής μου, δεν πρόκειται να σταματήσω. Δυστυχώς δεν έχω να πληρώσω σε μετρητά την ποινή μου. Μου ζητούν 5.000 ευρώ αλλά ειλικρινά δεν έχω να τα δώσω. Έχω κάνει αίτηση από τις 14/11 όμως με διάφορα προσχήματα και αναβολές το δικαστήριο έγινε μόλις σήμερα. Αποφάσισαν λοιπόν να μην γίνει δεκτή η αίτηση μου. Δηλώνω λοιπόν και εγώ με την σειρά μου ότι μέχρι να δικαιωθώ δεν πρόκειται ούτε να πάρω τροφή, αλλά ούτε και τα φάρμακά μου. Αν δεν τα πάρω κινδυνεύω να πάθω θρόμβωση στη καρδία».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, υποσχέθηκε στις Αρχές ”νέες αποκαλύψεις”, καθώς αν έβγαινε από την φυλακή θα ήταν σε θέση να δώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία για την δράση της Χρυσής Αυγής. «Τους είπα ότι έχω στοιχεία και στον υπολογιστή μου και στο σπίτι μου, τα οποία αν βγω μπορώ να τους τα φέρω. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν το έλαβαν υπόψη τους. Προφανώς είχαν βγάλει τα συμπεράσματα τους». Στο ρεπορτάζ θα δείτε ποία είναι τα «περισσότερα στοιχεία» αφού διαπιστώσετε τι «συγκλονιστικό» έχει πει μέχρι σήμερα.

 Όλα κάποτε τα ψέματα βγαίνουν στο φως. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κάθε λογής ρουφιάνους που παραμυθιάζονται από τον «καλό αστυφύλακα» και προκειμένου να πίνουν τζάμπα αναψυκτικό πουλάνε την φουκαριάρα την μάνα τους.

Στις 11 Οκτωβρίου κατέθεσε ενώπιον των Ανακριτών, ο τελευταίος, μέχρι σήμερα, ψευδομάρτυρας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που παρίστανε τον δημοσιογράφο και έκανε δημόσιες σχέσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Σήμερα είναι προφυλακισμένος για οικονομικά εγκλήματα.

Ένα άτομο λοιπόν κατηγορούμενο για κακουργήματα και με πρόθεση να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ελαφρυνθεί τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το άτομο αυτό λοιπόν, ο Γ. Παπαγεωργίου, προβάλλεται από τα ΜΜΕ, όπως και όλοι προηγούμενοι μάρτυρες, ως «αξιόπιστος», ως «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί να αναφερθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύτηκε η είσοδος, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για ανάρμοστη συμπεριφορά. Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα από την κατάθεση του, στα οποία μεταξύ άλλων λέει ότι υπήρχε φορτηγάκι που μετέφερε όπλα, αλλά αυτός δεν τα είδε ποτέ, παρά μόνο μία φορά είδε να μεταφέρονται έπιπλα στα γραφεία της Χ.Α.! Μιλάμε για πραγματικά γελοίες μαρτυρικές καταθέσεις που σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρείχαν υλικό άφθονου γέλιου.

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα από την κατάθεση του που είναι και όλη η ουσία:

«Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για χρηματοδότηση της ΧΑ από ιδιώτες;

Απάντηση: Έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου ονόματα δύο μεγάλων Ελλήνων εφοπλιστών .Επί του παρόντος δεν επιθυμώ να τα αναφέρω γιατί δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία αυτή.

Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για διακίνηση οπλισμού χάριν των σκοπών της ΧΑ; »

Απάντηση: Πράγματι θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διακίνησης όπλων από ορισμένους βουλευτές ή μέλη της ΧΑ. Τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν εν καιρώ όπως αντιλαμβάνομαι. Κυρίως ήταν πιστόλια, ακουγόταν όμως και για τουφέκια τύπου Μ16.

Συνήθης τρόπος κάλυψης της μεταφοράς ή αποθήκευσης του οπλισμού αυτού ήταν φορτηγάκια ή ΙΧ με πλαστά στοιχεία κυκλοφορίας που μετέφεραν δήθεν ρουχισμό. Ένα τέτοιο όχημα εμφανίσθηκε και στη δική μας οργάνωση και γνωρίζω ότι τι διαχειριζόταν ο Ηλίας Παναγιώταρος. Όταν το είδα εγώ ήταν κενό, γνωρίζω όμως ότι χρησιμοποιείτο σε πολλές διαδρομές για τις οποίες όμως δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Με αυτό το φορτηγάκι είχε γίνει μια μεταφορά επίπλων για τον εξοπλισμό των γραφείων μας. Εικάζω ότι υπάρχει ελαφρύς οπλισμός, αποθηκευμένος σε διάφορα σημεία, και αυτή η διαδικασία γίνεται με κεντρική εντολή και οπωσδήποτε σε γνώση της κεντρικής ηγετικής ομάδας».

Ερώτηση: Τι άλλο έχετε να προσθέσετε;

Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι άξιο διερεύνησης ζήτημα οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιώς το 2012 και το 2013, μιας και οι δύο εκρήξεις έγιναν σε γραφεία που τυχαία υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Λαγός. Θεωρώ ότι ο τύπος εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν παραπέμπει σε πρακτικές μπράβων της νύχτας και όχι σε αναρχοαριστεριστών.

Κι όμως. Αυτές οι αόριστες αναφορές που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, χρησιμοποιούνται εν ριπή οφθαλμού από τα ΜΜΕ ως αδιάσειστα τεκμήρια ενοχής! Σε ότι αφορά τις δύο βομβιστικές επιθέσεις αρκεί να αναφέρουμε ότι έχουν υπάρξει αντίστοιχες αναλήψεις ευθύνης από γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις («Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-FAI» και «Μηδενική Ανοχή»).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-ekbiazei-me-apergia-peinas-o-pseudomarturas-kata-ths-ch#ixzz2tmUVvG8x

Comments Off on Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.