Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Η “Θύρα 7” τέλειωσε τον απερχομένο δήμαρχο Πειραιά 3 μήνες πριν τις εκλογές

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστορικής εφημερίδας “Ακρόπολις” για την επερχόμενη ήττα του δημάρχου Πειραιά.

Όταν βάζει στο στόχαστρο η ΘΥΡΑ 7, ο πλέον πολυπληθής σύνδεσμος φίλων του Ολυμπιακού, έναν δήμαρχο Πειραιά τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, όπως έκανε τώρα με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, τότε τα νέα μάλλον θα είναι άσχημα το βράδυ των εκλογών για αυτόν. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η δημοσκόπηση μεγάλης εταιρείας που δείχνει τον εκλογικό κατήφορο του πρώην υφυπουργού αφού τον καταγράφει σε ποσοστό  9% έναντι 14% του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Νίκου Κούζηλου.

Με αφορμή το ετήσιο Μνημόσυνο των 21 θυμάτων της τραγωδίας του 1981, η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία περνάει «γενεές δεκατέσσερις» τον Β. Μιχαλολιάκο κατηγορώντας τον για παιχνίδια που παίζει πάνω στους τάφους των φιλάθλων μόνο και μόνο για να αρπάξει ψήφους.

Στο κείμενο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, “που  δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα”. “Μάθαμε ότι ο Δήμαρχος Πειραιά στέλνει προσκλήσεις για το μνημόσυνο των αδερφών μας, των θυμάτων της Θύρας 7, που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδό μας. Δεν θα σταθούμε στα τυπικά και στο γελοίο του πράγματος. Ότι δηλαδή προσκαλεί για το μνημόσυνο το οποίο οργανώνουν από κοινού οι οικογένειες των θυμάτων και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και φυσικά όχι ο Δήμος Πειραιά.

Θα σταθούμε στο ουσιαστικό. Ότι δηλαδή η στιγμή αυτή είναι μία στιγμή ιερή για την ερυθρόλευκη οικογένεια και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνιδάκια ή να κάνει επιχειρήσεις ψηφοθηρίας με τα δικά μας ιερά και όσια. Αν θέλει ο κ. Μιχαλολίακος να δώσει παράσταση, να το κάνει σε άλλο τόπο και σε άλλη στιγμή.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, που δεν ήταν ούτε θα γίνει ποτέ μέλος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ είναι ανεπιθύμητος στο Καραϊσκάκη, όχι μόνο για το Σάββατο που έρχεται, αλλά για πάντα”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-h-thura-7-teleiwse-ton-aperchomeno-dhmarcho-peiraia-3-m#ixzz2s0psmUrF

Comments Off on Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Η “Θύρα 7” τέλειωσε τον απερχομένο δήμαρχο Πειραιά 3 μήνες πριν τις εκλογές

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.