Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Παίζουν με την υγεία του Χρήστου Παππά

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Παίζουν με την υγεία του Χρήστου Παππά

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” αποκαλύπτει σήμερα την αδιαφορία των Αρχών για την υγεία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

“Τα «παιχνίδια» με τους αόρατους γιατρούς στον Κορυδαλλό – Οι αιτήσεις του βουλευτή Χρήστου Παππά και τα… σκουπίδια! Μαθαίναμε για την ανυπαρξία των ιατρών επισκεπτών στις φυλακές όλης της χώρας και ιδιαίτερα του Κορυδαλλού και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος της πραγματικότητας που ισχύει. Αν εξαιρεθούν ελάχιστες περιπτώσεις κρατουμένων που πληρώνουν αδρά δια μέσου «του γνωστού συστήματος» των σωφρονιστικών υπαλλήλων την επίσκεψη ενός εξειδικευμένου ιατρού για κάποια πάθηση που μπορεί να έχουν, όλοι οι άλλοι είναι έρμαια στην καλή θέληση… του Θεού!

Υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού μας ενημέρωσε για την τύχη που έχουν οι αιτήσεις προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς…”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Ένωσις Συμπαράστασης Κρατουμένων Εθνικιστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-paizoun-me-thn-ugeia-tou-chrhstou-pappa#ixzz2lqgn5PRc

Comments Off on Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Παίζουν με την υγεία του Χρήστου Παππά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.