Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Τριάντα χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων!

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξένησε εκτενές ρεπορτάζ για την μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια.

Τους έπιασε στον ύπνο η Χρυσή Αυγή και παρουσίασε το όνομα… ρεζέρβα! 30.000 Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων.

Την ίδρυση ενός νέου κόμματος με την επωνυμία «Εθνική Αυγή» ανακοίνωσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής και μεγαλειώδης εκδήλωσης το περασμένο Σάββατο, όπου περίπου 30.000 Έλληνες τίμησαν την Μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν υπέρ Πατρίδος στα Ίμια το 1996 στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ομιλία του, έξω από τα γραφεία του κόμματος, στη Βασιλίσσης Σοφίας, γνωστοποίησε πως αν θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, οι Έλληνες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν όποτε και αν γίνουν εκλογές, καθώς «Έλληνες Εθνικιστές ίδρυσαν το πατριωτικό κόμμα Εθνική Αυγή».

Το κείμενο που διανεμήθηκε σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα στους συγκεντρωμένους Έλληνες έλεγε τα εξής: «Η Εθνική Αυγή καταδικάζει την στημένη πολιτική δίωξη εις βάρος του «ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και ζητά την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος. Καταγγέλλουμε την διεφθαρμένη συγκυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά που έχει καταλύσει το Σύνταγμα των Ελλήνων και την λαϊκή κυριαρχία, στερώντας το δικαίωμα της ψήφου από βουλευτές που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός. Εάν επιχειρηθεί με παράνομες μεθοδεύσεις να περιοριστεί περαιτέρω η πολυφωνία, η ελεύθερη λειτουργία των πολιτικών κομμάτων, η κοινοβουλευτική ομαλότητα και να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, η Εθνική Αυγή θα δώσει το παρόν στην εκλογική διαδικασία για να εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών. Η Εθνική Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο και μπορεί να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών σε κάθε εκλογική διαδικασία. Ιδρύθηκε το 2014 από Έλληνες πατριώτες που αντιδρούν στην αντεθνική πολιτική του μνημονίου και στις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος όσων αντιστέκονται στην παράδοση της χώρας στους ξένους τοκογλύφους

Μεγαλειώδης συγκέντρωση

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στο μνημείο την Ιμίων, ενώ τα συνθήματα: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «Κάτω η χούντα του Μνημονίου», «Πατρίδα – Τιμή – Χρυσή Αυγή», «Κάτω τα χέρια από τους Εθνικιστές», «Ελλάς – Κύπρος – Ένωσις», «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές» και «Λαός – Στρατός – Εθνικισμός» δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση επισημάνθηκε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες των Ιμίων, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό, καθώς και τους Αθάνατους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη και στάλθηκε το μήνυμα ότι «οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν!»

Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για τις προδοτικές κυβερνήσεις που από το 1996 έως σήμερα βεβηλώνουν την Μνήμη των τριών Ελλήνων αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια. Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά ανελλιπώς την μνήμη των Ηρώων και κανένας άλλος! Τόνισε πως οι διώξεις και ο πόλεμος κράτους και παρακράτους όχι μόνο συρρίκνωσε το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά το γιγάντωσε μέσα στην ελληνική κοινωνία σε δυσθεώρητα ποσοστά αποδοχής. Ποσοστά που θα τα αντιληφθούν όλοι στις ερχόμενες εκλογές! Ο Νίκος Χρυσομάλλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την «Ελληνική Αυγή» προειδοποίησε τους προδότες της χούντας του μνημονίου ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου έστειλε μήνυμα στον Αναστασιάδη πως στην Κύπρο υπάρχουν Εθνικιστές που δεν ξεπουλούν τα πάτρια εδάφη και που ο άνεμος δεν τους παίρνει τις σημαίες από τα χέρια όπως είχε προτείνει ο Πάγκαλος. Στην εκδήλωση μίλησε και ο εκπρόσωπος του πατριωτικού πολιτικού κόμματος «Εθνική Αυγή», Σταύρος Κρίκος, ο οποίος τόνισε πως αν η χούντα του μνημονίου προσπαθήσει με πραξικοπηματικό τρόπο να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ή εκτός εκλογών, η «Εθνική Αυγή» θα δώσει το παρόν στην εκλογική διαδικασία για να εκφράσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων.

Στην συνέχεια μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης ακούστηκε το ηχητικό μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου. Ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος από τις φυλακές Κορυδαλλού έστειλε μήνυμα για συνέχεια του Αγώνα, καθώς τα σίδερα δεν λύγισαν την Πίστη και την Τόλμη των Εθνικιστών.

Έγινε το καθιερωμένο προσκλητήριο νεκρών και η βροντερή ιαχή «ΠΑΡΩΝ» και «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» δόνησε την ατμόσφαιρα. Η μεγαλειώδης εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων και την τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμής των πεσόντων. Τέλος, οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-trianta-chiliades-ellhnes-timhsan-tous-hrwes-twn-imiwn#ixzz2sHH00LgD

Comments Off on Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Τριάντα χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες των Ιμίων!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.