Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, καταλύεται το Πολίτευμα!

Ο δημοσιογράφος Μενέλαος Τασιόπουλος καταδεικνύει με σημερινό του σχόλιο στην εφημερίδα “Δημοκρατία” την προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να καταλύσει την Δημοκρατία και το Πολίτευμα με την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχοντας ως απώτερο στόχο να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο: “Κίνδυνος για το πολίτευμα

Το να μην επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου, είτε με το ίδιο όνομα είτε με άλλο, στη βάση δικονομικών τερτιπιών που χωρούν μεγάλη αμφισβήτηση, θα προκαλέσει αναταράξεις στη σταθερή εφαρμογή του δημοκρατικού πλαισίου στη χώρα.

Πολύ περισσότερο, όταν ξαφνικά και εκ των υστέρων προφυλακιστεί ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ή ο κ. Ματθαιόπουλος, υποψήφιος για τη Θεσσαλονίκη.

Το χειρότερο; Το αίτημα άρσης ασυλίας προέρχεται από ανακριτές, την εξαίρεση των οποίων με επίσημο τρόπο ζήτησε η Χρυσή Αυγή και αφού έγινε γνωστή στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία «περίεργη» δημοσκόπηση που εμφανίζει παράλογα υψηλά ποσοστά πρόθεσης υπερψήφισης του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Ο πανικός και οι αυθαιρεσίες δεν βοηθούν τη Δημοκρατία και τίποτα και κανείς στη βάση σκοπιμοτήτων δεν πρέπει να εμποδίσει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-an-bgei-ektos-nomou-h-chrush-augh-kataluetai-to-polite#ixzz2u699m9nd

Comments Off on Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Αν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, καταλύεται το Πολίτευμα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.