Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας

Είναι κοινή πεποίθηση πια, την οποία αρχίζουν να παραδέχονται και αρκετά ΜΜΕ, ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει τον πρώτο λόγο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες σε όλη την επικράτεια. Όπως μάλιστα δήλωσε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής πρόσφατα για τον Δήμο Αθηναίων: “Ο Δήμος στις επόμενες εκλογές θέλουν δεν θέλουν θα γίνει δικός μας“.

dimokratia-dimotikesΠαραθέτουμε αυτούσιο το χθεσινό άρθρο της εφημερίδας “Δημοκρατία”Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας. Οι διεργασίες στα κόμματα συντελούνται με φόντο και τις δημοτικές εκλογές. Ειδικά για την Αθήνα, πάντως, κρίσιμη παράμετρο που θα επηρεάσει τη στρατηγική τους αποτελεί η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στις μετρήσεις που διεξάγονται τα ποσοστά της ενισχύονται αλματωδώς και, αν οι σημερινές τάσεις διατηρηθούν, η συμμετοχή της αν μη τι άλλο, στον δεύτερο γύρο θεωρείται πολύ πιθανή.

Οι ισορροπίες είναι βέβαια εύθραυστες και για το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, καθώς έχει να διαχειριστεί μέχρι τότε δύσκολες καταστάσεις, όπως φάνηκε και από τα γεγονότα της Παρασκευής στη Βουλή. Επίσης, υπάρχει εν όψει και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αν και ορισμένοι εκτιμούν ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να διευρύνει την επιρροή της“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmokratia-kalpazei-h-chrush-augh-ston-dhmo-ths-athhnas#.UZqnwrVM_RM#ixzz2TsMZpzNJ

Comments Off on Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.