Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κυνηγούν την Χρυσή Αυγή, για να σωθούν αυτοί που κατέστρεψαν τη Χώρα

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κυνηγούν την Χρυσή Αυγή, για να σωθούν αυτοί που κατέστρεψαν τη Χώρα

Ακόμη και εφημερίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ παραδέχονται ευθαρσώς, όχι μόνο ότι η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ανήθικη και παράνομη, αλλά και ότι αποσκοπεί στο να αποπροσανατολίσει τον Λαό, προκειμένου να σωθούν αυτοί που πραγματικά κατέστρεψαν την Χώρα.

Στην «Δημοκρατία» της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαδοκωστόπουλος, με την εντιμότητα και το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνει, γράφοντας για τα αδιέξοδα με την τρόικα και την ανικανότητα των πολιτικάντηδων στην τελευταία παράγραφο του άρθρου του παραθέτει τα εξής τα οποία είναι απολύτως αποκαλυπτικά, χωρίς να χρειαστεί να σχολιαστεί κάτι από την μεριά μας:

«Και επειδή αυτά που πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι πολλά, πάντα βρίσκεται το κατάλληλο υπνωτικό, για να το δίνουμε στους πολίτες και να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τα κέφια μας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό υπνωτικό που συνιστούν και οι «επαγγελματίες» του είδους είναι η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή την είπαμε εγκληματική οργάνωση, με όπλα, μαχαίρια, κ.λπ. που έρχεται να καταλύσει τη χώρα. Αλλά επειδή η ιστορία αυτή, παρά την προσπάθεια του «σκηνοθέτη», μάλλον δεν βγαίνει, πήγαμε παραδίπλα.

Λέμε ότι είναι ναζιστές, οπαδοί του Χίτλερ και άλλα παρόμοια, και βέβαια δείχνουμε στην τηλεόραση ως πειστήρια ακόμα και ιστορικά βιβλία για να φορτίσουμε την κοινωνία και να προσάψουμε το αδίκημα της γνώμης… Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα βρεθεί κάτι άλλο στη συνέχεια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος είναι να σωθούν αυτοί που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα».

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia-kunhgoun-thn-chrush-augh-gia-na-swthoun-autoi-pou-kate#ixzz2nHGHSreG

Comments Off on Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Κυνηγούν την Χρυσή Αυγή, για να σωθούν αυτοί που κατέστρεψαν τη Χώρα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.