Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» της Τρίτης δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο – είδηση, το οποίο και παραθέτουμε:

«Ούζα σε γνωστή ταβέρνα της λεωφόρου Συγγρού έπιναν βουλευτές της Ν.Δ. και σχολίαζαν τις πολιτικές εξελίξεις. Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να ζητήσει από τους υπολοίπους τα ποσοστά που προβλέπουν για τις πολιτικές δυνάμεις στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Εις εξ αυτών έγραψε τις απαισιόδοξες προβλέψεις του για όλα τα κόμματα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα, αλλά δεν έκανε πρόβλεψη για τη Χρυσή Αυγή. “Αθροίστε τα ποσοστά όλων των κομμάτων, βγάλτε νούμερο και ό,τι περισσέψει αυτό είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής” είπε».

Φαίνεται ότι αν ο «οίνος ευφραίνει καρδίαν» αντίστοιχα το ούζο «λύνει γλώσσες» και μαθαίνονται αλήθειες.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να περιγράψει την πραγματικότητα, γνωρίζοντας φυσικά τις διαθέσεις του κόσμου. Ουσιαστικά το σχόλιο της «Δημοκρατίας» παραδέχεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές.

Σε τρεις μήνες από τώρα είναι σίγουρο ότι αρκετοί βουλευτές της ΝΔ θα ξαναπίνουν ούζα. Θα το κάνουν, όμως, για «να πνίξουν τον πόνο τους» για την συντριβή των ευρωεκλογών που θα έχει το κόμμα τους, καθώς και για τον θρίαμβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmokratia-prwto-komma-h-chrush-augh-stis-eurwekloges#ixzz2tluHMfJv

Comments Off on Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.