Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στοιχεία ανύπαρκτα, κατηγορητήριο για τα πανηγύρια!

 

Αυτό που έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός και βοά από την πρώτη στιγμή ο νομικός κόσμος, αρχίζουν να παραδέχονται και οι ανεξάρτητες φωνές της δημοσιογραφίας. Μετά και από την χθεσινή απαγγελία κατηγοριών στους Συναγωνιστές Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα και οι… πέτρες έχουν πια καταλάβει ότι πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη και ένα κατηγορητήριο τόσο σαθρό που είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει παταγωδώς.

Παραθέτουμε σχετικό σχόλιο από την σημερινή εφημερίδα “Δημοκρατία” με το οποίο στηλιτεύονται οι μεθοδεύσεις αλλά και οι γελοίες διαβεβαιώσεις κυβερνητικών παραγόντων ότι τα στοιχεία είναι… δεμένα. Μάλλον αυτοί που έστησαν αυτό το τραγελαφικό κατηγορητήριο είναι για δέσιμο!

Διάβασα το κατηγορητήριο για την παραπομπή του Παναγιώτη Ηλιόπουλου για συμμετοχή στην “εγκληματική ομάδα”  της Χρυσής Αυγής του Νίκου Μιχαλολιάκου και ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν οι δικαστές. Οι κατηγορίες είναι βαρύτατες μεν, αλλά από την ανάγνωση δεν έγινα πολύ σοφότερος για τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές για να του απαγγείλουν όλες αυτές τις κατηγορίες. Κάτι για συμμετοχή σε “κατήχηση” διάβασα και για τη θεωρία της “λαϊκής ενότητας της φυλής”. Φτάνουν αυτά για να “δεθεί” μια κατηγορία, όπως διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες;

Comments Off on Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στοιχεία ανύπαρκτα, κατηγορητήριο για τα πανηγύρια!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.