Ε. Καρακώστας: “Ο Εθνικισμός είναι η αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”! ΒΙΝΤΕΟ

Στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής για την αναβάθμιση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της Ε.Ε. τοποθετήθηκε εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματός μας κατέστησε σαφές στον επίτροπο της Ε.Ε. Χρ. Στυλιανίδη πως ο Ελληνικός Λαός έχει βιώσει με οδυνηρό τρόπο την δήθεν «αλληλεγγύη» των Βρυξελλών, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα με πιο χαρακτηριστικό εκείνο της αδιαφορίας της Ε.Ε. απέναντι στις εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις και απειλές.

Ο συναγωνιστής Ε. Καρακώστας ολοκλήρωσε την ομιλία του με τα εξής: «Η Ευρώπη που εσείς οι διεθνιστές τεχνοκράτες οραματίζεστε και έχετε εν μέρει οικοδομήσει σήμερα, είναι ο εφιάλτης όλων των Ευρωπαϊκών Λαών. Η Ευρώπη όμως που επιθυμούν οι Λαοί της, από τη μια άκρη μέχρι την άλλη, θα γίνει ο δικός σας εφιάλτης και αυτό θα το διαπιστώσετε τον ερχόμενο Μάιο στις ευρωεκλογές οπότε και ο Ευρωπαϊκός Εθνικισμός θα αναδειχθεί στην αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Γηραιάς Ηπείρου»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-o-ethnikismos-einai-h-adiamfisbhthth-anerchomenh-politikh-dun#ixzz5aJbCjI2b

Comments Off on Ε. Καρακώστας: “Ο Εθνικισμός είναι η αδιαμφισβήτητη ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.