Ε. Καρακώστας προς Σύριζα-ΑΝΕΛ: Έρχεται η καθαρή έξοδός σας από την εξουσία με απόφαση του Ελληνικού Λαού!

Υποστηρικτική προς το κυβερνητικό παραμύθι της «καθαρής εξόδου» χαρακτήρισε ο συναγωνιστής Ε. Καρακώστας την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρθηκε στην συνέχιση της οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων για την οποία η μνημονιακή συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου λαμβάνει τα ανέξοδα συγχαρητήρια των τοκογλύφων.

Ο Ε. Καρακώστας επισήμανε τέλος, πως «καθαρή έξοδο θα έχουμε σύντομα, αλλά αυτή δεν αφορά την οικονομική κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα. Η μόνη καθαρή έξοδος που έρχεται είναι εκείνη της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ από την εξουσία, με απόφαση όχι των δανειστών φίλων της που ξεκάθαρα την στηρίζουν, αλλά της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-pros-suriza-anel-erchetai-h-katharh-ejodos-sas-apo-thn-ejousi#ixzz5HAUtb5Mk

1 Comment

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

One Response to Ε. Καρακώστας προς Σύριζα-ΑΝΕΛ: Έρχεται η καθαρή έξοδός σας από την εξουσία με απόφαση του Ελληνικού Λαού!