Ημέρα αιμοδοσίας: To Σάββατο 23/11 στις 10:00 δίνουμε ζωή!

Ημέρα αιμοδοσίας: To Σάββατο 23/11 στις 10:00 δίνουμε ζωή!

Το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή τηρώντας τις δεσμεύσεις του προς τον Ελληνικό Λαό, συνεχίζει τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης οργανώνοντας αιμοδοσία σε δύο Τοπικές Οργανώσεις: στην Τ.Ο. Β. Προαστίων, Λ. Ηρακλείου 420 και στην Τ.Ο. Αθηνών, Δηλιγιάννη 50 στο σταθμό Λαρίσης.

Στις δύο Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, θα βρίσκονται κινητές μονάδες δημοσίων νοσοκομείων, όπου μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής αλλά και οποιοσδήποτε συμπατριώτης μας το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει λίγα λεπτά από το χρόνο του για να δώσει ζωή σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί τα μέλη, τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να δώσουν το παρών στις δύο Τοπικές Οργανώσεις, πλαισιώνοντας την κοινωνική δράση του Κινήματος. Η συμμετοχή μας στην αιμοδοσία, δίνει ζωή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hmera-aimodosias-to-sabbato-23-11-stis-1000-dinoume-zwh#ixzz2l74MOM8Z

Comments Off on Ημέρα αιμοδοσίας: To Σάββατο 23/11 στις 10:00 δίνουμε ζωή!

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.