ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο! Ένα σκάνδαλο που σε οποιαδήποτε ελεύθερη και δημοκρατική χώρα θα οδηγούσε ακόμα και στην πτώση της κυβέρνησης! Αλλά, εδώ είναι Ελλαδιστάν, όπου οι «καλοί» -κι ας είναι και παιδεραστές!- είναι έξω και μας κυβερνάνε και οι… «κακοί» είναι στις φυλακές Δομοκού! Όπως άλλωστε απαιτούσαν οι «καλοί», σαν τον Λιγνάδη!Πως δεν ήξεραν στην κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» τι κουμάσι είναι, πως τυγχάνει καλός ηθοποιός και τους… εξαπάτησε (ο όφις με ηπάτησε!) και πως τώρα διαπιστώνουν πως είναι «επικίνδυνος άνθρωπος», ισχυρίστηκε η υπουργός Πολιτισμού, για την σεσημασμένη παιδέρα που διόρισαν διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο. Χωρίς διαγωνισμό, για λόγους… «δημοσίου συμφέροντος»!!!

Αλλού αυτά! Ήξεραν και μάλιστα πολύ καλά! Ήταν «κοινό μυστικό» στο «χώρο» το βίτσιο του να καταστρέφει παιδάκια, όπως «κοινό μυστικό» ήταν οι ανωμαλίες και των λοιπών καταγγελλόμενων του χώρου του θεάματος. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία-ντοκουμέντο με παιδί-θύμα του, ούτε ο ίδιος φρόντιζε να το κρύβει!

Τον ήξεραν πολύ καλά! Είναι «κοινό μυστικό», πως για οποιονδήποτε πρόκειται να αναλάβει οποιαδήποτε δημόσια θέση, επί οποιασδήποτε κυβέρνησης, πρώτα πηγαίνει ο φάκελός του από την ΚΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο, με τα πλήρη στοιχεία για το ποιόν του! Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό –που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν καθόλου μυστικό!- η ΚΥΠ που τα πανθ’ ορά, ειδοποιεί στην πορεία…

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Comments Off on ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.