Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν… Νότια Σερβία!

Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν... Νότια Σερβία!

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την προώθηση της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας από την συγκυβέρνηση Σανέλ. Ο Κοτζιάς σε απανωτές συναντήσεις που είχε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων είπε ότι θέση της κυβερνήσεως είναι μία «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», δηλαδή να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας οι Σκοπιανοί.

Σε αυτή την κατεύθυνση, επειδή πρέπει να υπάρξει και «νομιμοποίηση» της κοινής γνώμης, το ζήτημα τέθηκε σε στημένη ψηφοφορία στους Financial TimesΑποκαλούμε αυτή την ψηφοφορία στημένη, αφού από τις εννέα συνολικά επιλογές οι οχτώ περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων. Τα ονόματα που «προτείνονται» για το κρατίδιο είναι τα εξής:

«Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Νότια Σερβία», «ΠΓΔΜ», «Σλαβομακεδονία», «Μακεδονία του Βαρδάρη», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Άνω Μακεδονία», «Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκοπίων».

Παρ’ όλη την προφανή μεθόδευση τα αποτελέσματα δεν ήταν τα… αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή τη στιγμή ο κόσμος που ψηφίζει δίνει μια ηχηρή απάντηση στους ταγούς της προδοσίας, αφού το «Νότια Σερβία» προηγείται με 48,99%. 

Άντε και του χρόνου με πρωτεύουσα το… Βελιγράδι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hchhrh-sfaliara-stous-prodotes-apo-pshfoforia-stous-financial-times-4899-to#ixzz3uszgHXRp

Comments Off on Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν… Νότια Σερβία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.