Η αμετανόητη ανθελληνίδα Ρεπούση ζητά να καταργηθούν τα Θρησκευτικά

Αμετανόητα προκλητική η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, προέβη σε νέες δηλώσεις, οι οποίες δείχνουν τον ξεκάθαρα αντεθνικό της ρόλο. Συγκεκριμένα, ευρισκόμενη  στην  επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, η Ρεπούση, μιλώντας ως εισηγήτρια του κόμματός της, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών». Ακόμη, ειπώθηκε από το στόμα της ότι «το συγκεκριμένο μάθημα δεν συντελεί στη μόρφωση των μαθητών και οδηγεί σε κατάχρηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας».

Απτόητη και με απύθμενο θράσος η εν λόγω αντεθνικίστρια ζήτησε να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών και να διδάσκεται το μάθημα της «θρησκειολογίας», όπως το χαρακτήρισε, όπου οι μαθητές θα μαθαίνουν και για άλλες θρησκείες. Εννοείται πως οι νέες προκλητικές δηλώσεις της Ρεπούση δεν μας προξενούν καμιά απολύτως έκπληξη. Είναι απολύτως συνυφασμένες με το ιδεολογικοπολιτικό προφίλ της. Από τον «συνωστισμό» της Σμύρνης, τον χαρακτηρισμό «εθνικού μύθου» του Χορού του Ζαλόγγου, μέχρι τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της, όλη η πορεία της είναι βουτηγμένη μέχρι το μεδούλι στον εθνομηδενισμό.

Γι΄αυτό, άλλωστε, έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, με τον οποίο κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος άρνησης της Ελληνικότητας. Τον χαρακτήρισε «πολύ καλό Δήμαρχο» (αναμφίβολα οι λαθρομετανάστες έχουν κάθε λόγο να τον λατρεύουν), ενώ ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πως η ΔΗΜΑΡ θα υποστηρίξει ξανά τον Καμίνη στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, «πουλώντας τρέλα», είπε ότι «θεωρούμε ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός Δήμαρχος, ότι μέσα στον χρόνο που έχει και τα προβλήματα που έχει η πρωτεύουσα της Αθήνας, έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο φαίνεται όλο και περισσότερο».

Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πει ότι η Ρεπούση είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου, όταν μιλά με τόσο θετικά λόγια για τον χειρότερο δήμαρχο που γνώρισε ποτέ η Αθήνα. Αν, όμως, ο ορισμός των εννοιών «πάρα πολύ καλός» δήμαρχος και «πολύ σημαντικό έργο» έχει να κάνει με τον θετικό χαρακτηρισμό της πλήρους μετατροπής της πόλης σε κέντρο λαθρομεταναστών, άντρο εγκληματικότητας, εστία μολύνσεων και επέλαση του λαθρεμπορίου τότε, όντως, ο Καμίνης έχει επιτελέσει άριστο έργο. Βεβαίως, οι πολιτικές καριέρες τόσο της Ρεπούση όσο και του Καμίνη έχουν ως ημερομηνία λήξης την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Τα… εξέχοντα και ευηπόληπτα αυτά μέλη του «συνταγματικού τόξου» θα πρέπει να βρίσκουν άλλους τρόπους για να δικαιολογούν την ταύτισή τους με το σύνδρομο του Ηρώστρατου, ο οποίος έκαψε τον Ναό της Εφέσου πιστεύοντας ότι θα μείνει για πάντα στην Ιστορία.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Τα έμαθαν τα νέα στην Μητρόπολη Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ametanohth-anthellhnida-repoush-zhta-na-katarghthoun-ta-thrhskeutika#.UieuWDbIbSI#ixzz2dxqkfzTD

Comments Off on Η αμετανόητη ανθελληνίδα Ρεπούση ζητά να καταργηθούν τα Θρησκευτικά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.