Η ανταμοιβή των ψευδομαρτύρων: Καταθέτεις κατά της Χρυσής Αυγής; Παίρνεις σπίτι και νέα ζωή!

Το επικοινωνιακό τέχνασμα του καθεστώτος με τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες για την δημιουργία εντυπώσεων αποκαλύπτει με άρθρο της η ιστοσελίδα defencenet.gr:

“Θέλουν καινούρια σπίτια και νέα ζωή” οι μάρτυρες που επικοινωνούν με τις αρχές για “να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής” μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA σε ανταπόκριση της δικαστικής του ρεπόρτερ, Σοφίας Φασουλάκη.

Μα, “καινούριο σπίτι και νέα ζωή” θέλει αυτή την στιγμή το 90% των Ελλήνων! Είναι δυνατόν με αυτό το κριτήριο να προσέλθουν μάρτυρες και να καταθέσουν; Πού είμαστε; Στις αχανείς ΗΠΑ όπου οι μάρτυρες μπορούν να κρυφτούν και να αλλάξουν ζωή; Αλλά με μια μεζονέτα, ένα αυτοκίνητο και πάγια αντιμισθία (αυτά είναι τα προαπαιτούμενα βάσει του αμερικανικού νόμου στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων κατά εγκληματικών οργανώσεων) νομίζουμε ότι πολλοί θα κατέθεταν τα πάντα.

To θέμα είναι κατά πόσον θα σταθούν στο δικαστήριο αυτά που θα καταθέσουν. Για να σοβαρευτούμε: Όλων των “προστατευόμενων μαρτύρων” τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους.

Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό. Και πού ξέρουν οι δικαστικοί ότι οι αστυνομικοί που τους φυλάνε δεν έχουν ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο; Ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε αστυνομικός μέσα στην κάλπη; Θέλουμε να πούμε ότι εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Δεν αρκεί να θέλουν τα κανάλια ένα κόμμα ως “εγκληματική οργάνωση” (το κατηγορητήριο είναι απλά κατηγορητήριο δεν είναι ετυμηγορία).

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, περισσότεροι και από το 2012, που εξακολουθούν να θέλουν την Χρυσή Αυγή να τους εκπροσωπεί στην Βουλή όπως φάνηκε και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-amoibh-twn-pseudomarturwn-katatheteis-kata-ths-chrushs-aughs-pairneis-spi#.UlR1RBbic8s#ixzz2hARoMlND

Comments Off on Η ανταμοιβή των ψευδομαρτύρων: Καταθέτεις κατά της Χρυσής Αυγής; Παίρνεις σπίτι και νέα ζωή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.