Η απαγόρευση των πορειών ίσχυσε μόνο για την Χρυσή Αυγή – Οι αναρχοκομμουνιστές έκαναν πορεία ανενόχλητοι

Η απαγόρευση των πορειών ίσχυσε μόνο για την Χρυσή Αυγή - Οι αναρχοκομμουνιστές έκαναν πορεία ανενόχλητοι

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο (30-11-2013) στην πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Μοναστηρακίου και τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω Απόφαση, δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».

Αυτά έλεγε η προχθεσινή επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ για τη χθεσινή προγραμματισμένη συγκέντρωση του 2ου κόμματος της χώρας στο Σύνταγμα και τις δύο ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αντισυγκεντρώσεις σεσημασμένων παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών –υπό τη φανερή πολιτική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ και την αφανή αλλά υπαρκτή του υπόλοιπου… συνταγματικού τόξου-, που όπως είπαν οι ίδιοι οι διεκπεραιωτές τους (οι οργανωτές τους είναι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, τα σκοτεινά υπόγεια της πιάτσας Συγγρού, τα στρατηγεία της ΣΙΑ και της Μοσάντ στην Αθήνα…) σκοπό είχαν: «να κόψουμε την προσέλευση των φασιστών και παράλληλα με τη συγκέντρωση στο Μοναστηράκι να περικυκλώσουμε τη σύναξή τους».(ΣΗΜ.Κ.Ε.: Μας έγιναν καταγγελίες ότι στο Μοναστηράκι οι αναρχοκαθεστωτικοί ρουφιάνοι κρατάγανε τσίλιες με στηλιάρια μπας και ξεμοναχιάσουν κανέναν Εθνικιστή και του σπάσουν το κεφάλι, αλλά φυσικά αυτά δεν τα βλέπει ο δικηγόρος των Ρότσιλντ).

Όπως ήταν φυσικό, η απαγόρευση των πορειών ίσχυσε μόνον για την Χρυσή Αυγή, διότι οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν κανονικότατα πορεία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, μολύνοντάς τους με την παρουσία και τα συνθήματά τους, χωρίς βεβαίως να ενοχληθούν στο ελάχιστο από την αστυνομία των Δένδια-Σαμαρά.

Έτσι, για να βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι διωκόμενοι από την μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας και γενικότερα από το σύστημα και ποιοι είναι τα (κόκκινα) σκυλιά του!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-apagoreush-twn-poreiwn-ischuse-mono-gia-thn-chrush-augh-oi-anarchokommoun#ixzz2mF6FbMBq

Υ.Γ.Κ.Ε.: Καλά μη το κάνουμε θέμα 50 χλέμπουρες φουκαράδες ήτανε, δεν το λες πορεία αυτό! Από την άλλη, για σκέψου το σύστημα να άφηνε να γίνει η πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τους εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένους και να το έβλεπαν οι συμπατριώτες μας να πάρουν θάρρος! Το καθεστώς το βράδυ του Σαββάτου κατανάλωσε ό,τι βρήκε πρόχειρο σε μεγάλη ποσότητα, είτε αυτό ήταν βαζελίνη, είτε υπογλώσσια, είτε ξύδι!

Comments Off on Η απαγόρευση των πορειών ίσχυσε μόνο για την Χρυσή Αυγή – Οι αναρχοκομμουνιστές έκαναν πορεία ανενόχλητοι

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.