Η αρχή του τέλους μιας σκευωρίας – Άρθρο του Σωτήρη Δεβελέκου

Η αρχή του τέλους μιας σκευωρίας - Άρθρο του Σωτήρη Δεβελέκου

Έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε. Είχα τη μέγιστη Τιμή να είμαι το αντικείμενο της πρώτης αντιτρομοκρατικής επιχείρισης στα χρονικά της σκευωρίας κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Μια πολίτικη σκευωρία δίχως προηγούμενο και δίχως αίσχος. Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που πολυάριθμοι και πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, με συνέλαβαν δίχως καμία κατηγορία, και σαν κακοποιό του κοινού ποινικού δικαίου με μετέφεραν σιδηροδέσμιο από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες που είχαν τα σαΐνια της αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, ήμουν κάτοχος μεγάλης ποσότητας όπλων και εκρηκτικών.

Έτσι λοιπόν, με πρόσχημα αυτή την “έγκυρη” πληροφορία πραγματοποιούν έφοδο σε τρία σπίτια τα οποία σχετίζονται μαζί μου, καθώς και στο όχημα μου. Μετά από λεπτομερή, εξονυχιστικό έλεγχο και την ταπείνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, ο βαρύς οπλισμός έχει βρεθεί… Τρία κοινά μαχαίρια κουζίνας και δύο πασχαλινές κροτίδες που βρέθηκαν σε κάποιο κάδο απορριμάτων είναι οι προμήθειες της εγκληματικής οργάνωσης που θα μπορούσε να ανατρέψει το πολίτευμα.

Την επόμενη μέρα σε μια δίκη παρωδία, όπου δικαζόμουν όχι για τις ανόητες κατηγορίες, αλλά τα πολιτικά μου πιστεύω, σε μια δίκη όπου η πρόεδρος έφτασε στο σημείο να με ρωτάει “αν είμαι περήφανος που είμαι στη Χρυσή Αυγή”,  η τραγελαφική ποινή που μου ανακοινώθηκε ήταν δυόμισι χρόνια χωρίς αναστολή! Δεν θεωρώ πως σε αυτό το σημείο χωράνε λόγια ώστε να περιγράψουν αυτό το συμβάν ή να αποδειχθεί περαιτέρω η εσχάτη προδοσία ορισμένων επίορκων δικαστικών οργάνων.

Λίγες ώρες μετά τα καθεστωτικά μέσα διαστρέβλωναν εντελώς το συγκεκριμένο γεγονός και πανηγύριζαν για την καταδίκη ενός νέου και πραγματικά αθώου ανθρώπου. Βέβαια όλα αυτά πάνε περίπατο για τους ανθρωπιστές και τους υπέρμαχους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όταν κάποιος είναι Χρυσαυγίτης. Όταν κάποιος φτύνει κατάμουτρα την διεφθαρμένη τους εξουσία και τα ψεύτικα ιδανικά τους είναι ένοχος και αξίζει την εσχάτη των ποινών.

Σε λίγα εικοσιτετράωρα θα πραγματοποιηθεί η έφεση της ποινής μου. Μέσα σε αυτό το χρόνο έχουν βρεθεί ακόμα περισσότερα και ακλόνητα στοιχεία για την αθωότητα μου. Όσοι λοιπόν βιάστηκαν να πανηγυρίσουν γενικότερα για τα πλήγματα που έφερε το κράτος στη Χρυσή Αυγή, όσοι έριξαν τον εμετό τους πάνω στο Εθνικιστικό κίνημα, ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί αυτός ο χρόνος θα είναι τελείως ανατρεπτικός, και ας είναι σίγουροι πως η Χρυσή Αυγή θα τους ταΐσει τον εμετό τους πίσω. Έχουν διαπράξει συνειδητά το αμάρτημα της Ύβρις και αυτό που μένει είναι να υποστούν τις συνέπειες της Νέμεσις.

Κριτές μας οι Νεκροί και οι Αγέννητοι…

Σωτήρης Δεβελέκος – Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-archh-tou-telous-mias-skeuwrias-arthro-tou-swthrh-debelekou#ixzz3CwSyNbSY

Comments Off on Η αρχή του τέλους μιας σκευωρίας – Άρθρο του Σωτήρη Δεβελέκου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.