Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους κακοπληρωτές – Θα το κόψει και στην Νέα Δημοκρατία;

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους κακοπληρωτές - Θα το κόψει και στην Νέα Δημοκρατία;

Συντονισμένα άρχισαν να κόβονται οι παροχές ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ελλάδα, αρχίζοντας από τα ρολόγια καταναλωτών που άφησαν το χρέος στη ΔΕΗ και ήδη έχουν μεταπηδήσει σε εναλλακτικούς παρόχους. Ηδη έχει κοπεί το ρεύμα σε περισσότερους από 1000 καταναλωτές ενώ το σχέδιο προβλέπει ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα κοπεί το ρεύμα συνολικά σε 30.000 «κακοπληρωτές».

Σχετικά ο αρμόδιος για τη ΔΕΗ υπουργός Ενέργειας Κωστής  Χατζηδάκης ανακοίνωσε στην επιτροπή της Βουλής το σχέδιο διάσωσης της ΔΕΗ που στηρίζεται – κατά κύριο λόγο – στις αυξήσεις τιμολογίων και την είσπραξη μεγάλου μέρους των οφειλομένων στην επιχείρηση, ο ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε την επιχείρηση «κόψτε το ρεύμα σε κακοπληρωτές» ακόμη και όσους οφείλουν κάτω από 500 ευρώ.

Ο φιλελεύθερος Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός του φιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη θα κόψει το ρεύμα και όσους χρωστάνε λιγότερα από 500 ευρώ, που σίγουρα πρόκειται για συμπατριώτες μας οι οποίοι βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση. Η Νέα Δημοκρατία που χρωστούσε 600.000 ευρώ στην ΔΕΗ και έκανε έναν διακανονισμό ο οποίος δεν καλύπτει ούτε την τρέχουσα κατανάλωση, θα συνεχίσει να έχει ρεύμα; Αυτή είναι η δικαιοσύνη του φιλελεύθερου κράτους; Να κόβει το ρεύμα από τον πτωχό Λαό και οι ίδιοι να χρωστάνε μια ολόκληρη περιουσία στην ΔΕΗ; 

Comments Off on Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους κακοπληρωτές – Θα το κόψει και στην Νέα Δημοκρατία;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.