Η δολοφονία των δύο νέων Ελλήνων και η απέραντη υποκρισία πολιτικάντηδων και ΜΜΕ

Στην άρτια οργανωμένη στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο όλο το πολιτικό σύστημα ζήτησε “ψυχραιμία”, “αυτοσυγκράτηση” και “να πέσουν οι τόνοι”.

Οι δημοσιογράφοι (αρχικά) προσποιήθηκαν ότι “δεν ξέρουν αν τα κίνητρα της δολοφονίας είναι πολιτικά”! (δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν προγραμματισμένη ομιλία, τι άλλα κίνητρα μπορεί να είχε;). Οι έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές στην τηλεόραση για το θέμα ήταν ελάχιστες και σχεδόν πουθενά δεν ξεπέρασαν την 1 ώρα.

Κανείς δημοσιογράφος δεν μίλησε για “αριστερή βία” (ενώ μας είχαν ζαλίσει με την “ναζιστική συμμορία” και τους “δολοφόνους” της Χρυσής Αυγής). Την άλλη μέρα, η διπλή δολοφονία στα περισσότερα πρωτοσέλιδα χαρακτηρίστηκε “προβοκάτσια”. Δεν έλειψαν δημοσιογράφοι και πολιτικοί που ισχυρίστηκαν ότι δεν αποκλείεται “η Χρυσή Αυγή να σκότωσε η ίδια τα μέλη της” για πολιτικά οφέλη!

Κανένας δεν αναζήτησε τους “ηθικούς αυτουργούς”. Κανείς δεν έψαξε τις συνομιλίες μεταξύ Δένδια, Σαμαρά, Βενιζέλου αμέσως μετά την δολοφονία και κανείς δεν έδειξε τις συνομιλίες τους απομαγνητοφωνημένες στα κανάλια.

Αναρωτιόμαστε πως γίνεται λίγες ημέρες πριν, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να μιλάνε για “Κρεμάλες στους φασίστες” και “φασίστας δεν θα μείνει”, και μετά την διπλή δολοφονία (που ήταν απόπειρα σε βάρος 5 ατόμων), όλοι να συνιστούν “να πέσουν οι τόνοι”; Μάλιστα, για να μην “αξιοποιηθεί πολιτικά” από την Χρυσή Αυγή η διπλή δολοφονία, όλοι επικαλούνται τον “επερχόμενο εμφύλιο”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dolofonia-twn-duo-newn-ellhnwn-kai-h-aperanth-upokrisia-politikanthdwn-ka#ixzz2jiQZI7Nu

Comments Off on Η δολοφονία των δύο νέων Ελλήνων και η απέραντη υποκρισία πολιτικάντηδων και ΜΜΕ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.