Η εαρινή σύναξη των αποτυχημένων: Φώφη καλεί Τζέφρυ και Θεοδωράκη προς συγκρότηση νέου αναχώματος για την Χρυσή Αυγή

Η εαρινή σύναξη των αποτυχημένων: Φώφη καλεί Τζέφρυ και Θεοδωράκη προς συγκρότηση νέου αναχώματος για την Χρυσή Αυγή

Η πλήρης και συνεχόμενη αποτυχία των συστημικών κομμάτων και των πολιτικάντηδων να ανακόψουν την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής τους οδηγούν σε ματαιόδοξες συγχωνεύσεις.

Έτσι καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί η ανοιχτή πρόσκληση της Φώφης προς Τζέφρυ και Θεοδωράκη να συγκροτήσουν μια “πολιτική συμμαχία όλων των δυνάμεων του ριζοσπαστικού Κέντρου, του δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής Αριστεράς και της πολιτικής Οικολογίας” ώστε να γλιτώσουν τον επερχόμενο αφανισμό!

Το κλεφτοπασόκ, παρόλο που ενσωμάτωσε το απόκομμα της Δημάρ, βλέπει διαρκώς τα ποσοστά του να πέφτουν και έτσι αναγκάζεται σε νέες ματαιόδοξες συγχωνεύσεις.

Ευήκοα ώτα έχουν ο ανύπαρκτος και λαομίσητος γιος του ολετήρα, Τζέφρυ, ο οποίος έριξε την Ελλάδα στην μέγγενη του ΔΝΤ και ζητά από αυτήν την νεά συνεργασία να μην αποκλειστεί ο μνημονιακός Σύριζα.

Αναγκαστικά θα συμφωνήσει κατά την εκτίμησή μας και ο συστημικός Θεοδωράκης, ο οποίος μετά την ολική κατάρρευση των ποσοστών του, δεν βλέπει άλλη διέξοδο για την πολιτική του διάσωση πέρα από το κλεφτοπασόκ!

Με το καλό να γίνει ο… γάμος, για να ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα. Ό,τι και να κάνουν πάντως, η επέλαση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία δεν ανακόπτεται!

ΥΓ. Τον Παπανικόλα γιατί τον ξεχάσατε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-sunomotajia-twn-apotuchhmenwn-fwfh-kalei-tzefru-kai-theodwrakh-gia-sugkro#ixzz43NisYv60

Comments Off on Η εαρινή σύναξη των αποτυχημένων: Φώφη καλεί Τζέφρυ και Θεοδωράκη προς συγκρότηση νέου αναχώματος για την Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.