Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων!

Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων!

Ζητείται η άρση ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα καθ΄ υπόδειξη του “εθνικού εργολάβου”, επειδή άνοιξε τις μπάρες των διοδίων!

Το θέατρο του παράλογου με τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του! Πριν λίγο διέρρευσε στον ηλεκτρονικό Τύπο – καθώς για μια ακόμη φορά η Βουλή έπεται των εξελίξεων…. – πως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε αίτημα μαζί με τη σχετική δικογραφία για την άρση ή μη της ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής Ευστάθιου Μπούκουρα.

Η Εισαγγελία της Κορίνθου διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτημα για άρση ή μη της ασυλίας του κ. Μπούκουρα, προκειμένου να δικαστεί για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και παρακώλυση των συγκοινωνιών (σύμφωνα με το άρθρο 292 του Ποινικού Κώδικα). Με τη σειρά της η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε το αίτημα στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κ. Μπούκουρας στις 18 Νοεμβρίου 2012 μαζί με δέκα ακόμη μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατέλαβαν το οδόστρωμα  της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών στο ύψος των διοδίων του Ζευγολατιού. Στη συνέχεια ο βουλευτής μαζί με τα άλλα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και παρότρυναν τους οδηγούς να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν διόδια.

Απαντάμε στις νέες διώξεις του Μπομπολιστάν με ένα βίντεο – δώρο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ekdikhsh-tou-mpompolistan-neo-aithma-gia-arsh-asulias-bouleuth-ths-chrush#ixzz2uNLVYG5z

Comments Off on Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.