Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” εξέλεξε τρεις εκπροσώπους στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” εξέλεξε τρεις εκπροσώπους στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για την ”Ελληνική Αυγή” για την Αττική σημειώθηκε κατά την δεύτερη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Συγκεκριμένα στις αρχαιρεσίες ανάδειξης για την εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) η παράταξη μας θα εκπροσωπείται από τρεις Συναγωνιστές αφού εξέλεξε αντίστοιχα τρεις έδρες.

Πρόκειται για το κορυφαίο όργανο του δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού σε αυτό συμμετέχουν εκπρόσωποι και από τις 13 περιφέρειες της χώρας με σκοπό την αρτιότερη συνεργασία και συντονισμό όλων των φορέων πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνουν το βροντερό παρών σε όλα τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια της Ελλάδος, η γνήσια φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ακούγεται πλέον παντού και είναι δεδομένο πως ο έντιμος πολιτικός μας αγώνας θα συνεχιστεί αμείωτος και σε αυτό το επίπεδο.

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-ejeleje-treis-ekproswpous-sthn-enwsh-perifer#ixzz3DqhnwRSc

Comments Off on Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” εξέλεξε τρεις εκπροσώπους στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.