Η εμμονή του Ομπάμα να επιτεθεί στην Συρία

Γιατί άραγε προσπαθεί ο Ομπάμα μανιωδώς να διαπράξει ένα έγκλημα πολέμου παρ’ όλες τις περί του αντιθέτου προειδοποιήσεις και συμβουλές που έχει λάβει από πολλούς σώφρονες ηγέτες σημαντικών χωρών και συμμάχων των ΗΠΑ; Ποια ισχυρά συμφέροντα σπρώχνουν τον Λευκό Οίκο να θέλει να κηρύξει έναν πόλεμο παραβαίνοντας κάθε κανόνα ηθικής και διεθνούς δικαίου; Όπως παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Κάμερον οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν ικανές αποδείξεις για την χρήση χημικών από τον Άσσαντ. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κέρι προσπάθησε να πείσει τα μέλη του Κογκρέσου δείχνοντάς τους εικόνες από σύριους πολίτες που είχαν υποστεί την επίθεση με τα χημικά. Αυτό όμως δεν αποδεικνύει ποιος τα έριξε, αλλά μόνον ποιος υπέφερε από την χρήση τους.

H βασική επιχειρηματολογία της κυβέρνησης των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας αβάσιμος υπαινιγμός. Σε αβάσιμο υπαινιγμό όμως δεν μπορεί να βασισθεί η κήρυξη ενός πολέμου. Πόσο εκφυλισμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι κάποιος για να κηρύξει πόλεμο, που μπορεί να οδηγήσει σε αφανισμό μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, με αιτία έναν αβάσιμο υπαινιγμό. Ο ψεύτης Ομπάμα διατείνεται ότι για τα χημικά ευθύνεται ο Άσσαντ, αλλά ταυτόχρονα παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ισχύει αυτό που θέλει να πιστεύει ότι ισχύει. Το ψέμα υπηρετεί την ατζέντα του, που είναι η ατζέντα των Αμερικανοσιωνιστών.

Ο κόσμος όλος βρίσκεται στο χείλος ενός πολέμου, του οποίου τα αποτελέσματα δεν είναι ορατά, μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση ενός συρφετού πολεμοκάπηλων που απαρτίζονται από την φανατική και δολοφονική κυβέρνηση του Ισραήλ και τα σκοτεινά κέντρα σιωνιστών στην αμερικανική κυβέρνηση. Η ρωσική κυβέρνηση έχει ήδη παραδώσει στοιχεία στον ΟΗΕ που αποδεικνύουν την εμπλοκή της Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Καϊντα) στην  επίθεση με τα χημικά. Έχει επίσης αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η κατοχή χημικών όπλων από τους τρομοκράτες ισλαμιστές που δρουν στο έδαφος της Συρίας.

Είναι βεβαίως λυπηρό και απεχθές το γεγονός του θανάτου περίπου 1000 αθώων πολιτών από τα χημικά στο προάστιο της Δαμασκού. Αλλά αυτό το γεγονός δεν είναι πιο λυπηρό και πιο απεχθές από τα θύματα του Ομπάμα στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Λιβύη, στην Σομαλία, στο Πακιστάν, στην Υεμένη και στην Αίγυπτο. Σε όλες αυτές τις χώρες τα θύματα μεταξύ των αμάχων από τις επιθέσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είναι πολλαπλάσια από τα θύματα της επίθεσης με τα χημικά στο προάστιο της Δαμασκού, που θεωρεί ο Ομπάμα ότι είναι έργο του Άσσαντ. Αναμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι στην Συρία υπάρχουν χιλιάδες θύματα μεταξύ των αμάχων επειδή οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την επέμβαση σε αυτή την χώρα στέλνοντας ισλαμιστές μισθοφόρους που εκπαίδευσε η CIA, όπως έπραξε  στην Λιβύη και αλλού. Όποια και αν είναι τα θύματα του πολέμου, σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκουν οι θάνατοι και οι σφαγές είναι έργο της εγκληματικής κυβέρνησης του Ομπάμα. Αν αυτή η κυβέρνηση δεν επιζητούσε την απομάκρυνση της νόμιμης κυβέρνησης του Άσσαντ δεν θα υπήρχαν θύματα από χημικά ή άλλα όπλα. Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε από την Ουάσιγκτον, το Ισραήλ και τα σκοτεινά κέντρα των σιωνιστών και υποστηρίχθηκε από πρόθυμους συμμάχους και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από το ισραηλινό λόμπι. Ο Άσσαντ δεν ξεκίνησε τον πόλεμο. Η συριακή κυβέρνηση δέχτηκε επίθεση από δυνάμεις του εξωτερικού που στάλθηκαν από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και την Τουρκία.

Ποιος σε αυτό τον κόσμο είναι τόσο ηλίθιος, εκτός των νεομπολσεβίκων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, ώστε να πιστεύει ότι η Συρία αποτελεί απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια. Εάν η Συρία είναι απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, ή το Ιράκ, ή το Ιράν, τότε τι είδους παγκόσμια δύναμη είναι οι ΗΠΑ; Τι βαθμό νοημοσύνης πρέπει να έχει κάποιος για να πιστέψει αυτές τις υστερικές και ανόητες κατηγορίες; Γιατί οι ΗΠΑ δεν αποτελούν παγκόσμια απειλή εάν επιτεθούν στην Συρία μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα; Ουδείς υποστηρίζει αυτό τον πόλεμο παρά μόνο το ισραηλινό λόμπι. Φαίνεται ότι δεν επαρκούν στις ΗΠΑ τα εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα των πολέμων στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Σομαλία και στην Αίγυπτο. Επιζητούν τα αμερικανοσιωνιστικά ζόμπι και επιπλέον αίμα στην Συρία.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-emmonh-tou-ompama-na-epitethei-sthn-suria#.Ui93RsbIbSI#ixzz2eWMuXFyB

Comments Off on Η εμμονή του Ομπάμα να επιτεθεί στην Συρία

Filed under Διεθνή

Comments are closed.