Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρηματοδοτεί φανατικούς τούρκους ισλαμιστές στην Γερμανία

Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρηματοδοτεί φανατικούς τούρκους ισλαμιστές στην Γερμανία

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” ασκούν επιρροή σε πολυάριθμους πολιτιστικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων, επιχειρηματικές Ενώσεις, Οργανώσεις Νεολαίας, ποδοσφαιρικούς Συλλόγους και τεμένη στην Γερμανία.

Αν απορείτε (δεν θα έπρεπε…) γιατί η κυβέρνηση της Γερμανίας κατ’ ουσίαν στηρίζει τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ στην Μεσόγειο και αδιαφορεί για την Ελλάδα, διαβάστε το αποκαλυπτικό απόσπασμα δημοσιεύματος της εφημερίδος “Εστία” που σας παραθέτουμε:

Το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων της Γερμανίας ελέγχεται από τους «Γκρίζους Λύκους». Και τούτο είναι γνωστό στην γερμανική κυβέρνηση. Το έχει επισημάνει η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος BfV. Και αυτό το Κεντρικό Συμβούλιο διατηρεί δεσμούς στενής συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, επί χρόνια επικεφαλής του αδελφού κόμματος της Μέρκελ, Χριστιανοκοινωνιστών.

Ο Ζεεχόφερ την περασμένη Δευτέρα συναντήθηκε με το Κεντρικό Συμβούλιο των Μουσουλμάνων της Γερμανίας στο Βερολίνο. Τρεις ημέρες αργότερα η ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος BfV παρουσίασε την έκθεσή της για το έτος 2019, στην οποία αναφέρεται πως η «Ακροδεξιά» αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια στη Γερμανία. […]

Βάσει της έρευνας που διεξήγαγε η Die Welt, πολλά γερμανικά ομοσπονδιακά υπουργεία και υπηρεσίες χρηματοδοτούν προγράμματα του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων της Γερμανίας. Το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικογενειακών Υποθέσεων χρηματοδότησε κατά το διάστημα 2017 με 2019, με περισσότερα από 3,7 εκατ. ευρώ, προγράμματα του Κεντρικού Συμβουλίου των Μουσουλμάνων.

Για το πρόγραμμα «Αδελφοποίησις Εκτοπισμένων και Ιθαγενών» χορηγήθηκαν εντός του έτους 2020, περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ. Πάντως μετά την παρουσίαση της ετησίας εκθέσεως της BfV, αυξήθηκαν οι αντιδράσεις και οι επικρίσεις Γερμανών πολιτικών για την συνεργασία της ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως με το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων, ζητώντας εξηγήσεις από τον Ζεεχόφερ. Το Κεντρικό Συμβούλιο Μουσουλμάνων, που ερωτήθηκε από την Die Welt για την άποψή του σχετικά με τις ακροδεξιές πεποιθήσεις της ATIB και τις σχέσεις της με τους «Γκρίζους Λύκους», αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση.

Comments Off on Η κυβέρνηση της Μέρκελ χρηματοδοτεί φανατικούς τούρκους ισλαμιστές στην Γερμανία

Filed under Διεθνή

Comments are closed.