Η Μέρκελ μίλησε σε δημοσκόπηση της εφημερίδας του Ψαρρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν για Σαμαρά

Η Μέρκελ μίλησε σε δημοσκόπηση της εφημερίδας του Ψαρρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν για Σαμαρά

Είδαμε το κλίμα της επίσκεψης Σαμαρά στην χρηματοδότρια του Ψαρρά και του ΣΥΡΙΖΑ, Μέρκελ, που ήταν ομολογουμένως ψυχρό. Η Μέρκελ έχει πλέον διαλέξει ως διάδοχο του Σαμαρά τον Τσίπρα, γεγονός που έχει φανεί και στην στάση των γερμανοτραφών «νταβατζήδων» του παλαιού δικομματισμού, οι οποίοι τηρούν μεσοβέζικη στάση ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Τους ευσεβείς πόθους της Μέρκελ αυθεντικά, πλέον, μπορεί να εκφράσει μόνο η εφημερίδα του χρηματοδοτούμενου Ψαρρά, η γνωστή και ως «εφημερίδα των φωτομοντάζ». Η Μέρκελ στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό έχει  μοναχά υποτελείς και έναν μόνο εχθρό, την Χρυσή Αυγή, γεγονός που οδηγεί στην χρηματοδότηση λιβελογραφημάτων εναντίον της. Αυτούς τους ευσεβείς πόθους εμφανίζει η «δημοσκόπηση» της Public Issue που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτούς φαίνεται καθαρά ότι η Μέρκελ έχει στραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται προ της αναζήτησης κυβερνητικού εταίρου.

Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής αναζήτησης είναι να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων, που πιθανόν να είναι αληθινό, και παράλληλα το ποσοστό του αποκόμματος Θεοδωράκη εμφανίζει ποσοστό τουλάχιστον διπλάσιο του πραγματικού, ενώ φυσικά το ποσοστό της Χρυσής Αυγής έχει πετσοκοπεί, με αποτέλεσμα να έχουμε μία μετάβαση από τις «γαλάζιες μαϊμούδες», στις «ροζ μαϊμούδες» της αριστεράς, της «προόδου» και της Μέρκελ.

Σας παρουσιάζουμε τα ποσοστά που δίνει η εφημερίδα, για να γελάσουμε με αυτά μετά τις επικείμενες εκλογές:

ΣΥΡΙΖΑ: 36%
ΝΔ: 25%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 9,5%
ΠΑΣΟΚ: 5,5%
ΑΝΕΛ: 4%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 1%

Ο διπλασιασμός των ποσοστών του “Ποταμιού”, που ερμηνεύεται από την εταιρεία ως “απλή διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου” μη συνιστώσα εκτίμηση εκλογικής επιρροής, έγινε για να μην φαίνεται η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη. Αυτός ο πόθος της Μέρκελ έχει εμφανιστεί σε πολλά απελπισμένα διαβήματα πολιτικάντηδων, όπως όταν ο Βενιζέλος έλεγε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει ο τρίτος πόλος. 

Διαβάστε επίσης: 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-merkel-milhse-se-dhmoskophsh-ths-efhmeridas-tou-psarra-deute-teleutaion-a#ixzz3EVTHuhv1

Comments Off on Η Μέρκελ μίλησε σε δημοσκόπηση της εφημερίδας του Ψαρρά: Δεύτε τελευταίον ασπασμόν για Σαμαρά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.