Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα!

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα!

του Ν. Χρυσομάλλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία» 

«Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει» φωνάζει από το πάντα ζωντανό παρελθόν μας ο Ίωνας Δραγούμης. Μια προτροπή ξεχασμένη σήμερα από το μίζερο κατεστημένο της παρακμής και της σήψης.

Η Μακεδονία και το θέμα του ονόματος του γειτονικού κρατικού μορφώματος έχει περάσει χαμηλά στην πολιτική ατζέντα, αν και τελευταία πυκνώνουν οι αναφορές από κάποιους, γνωστούς για τις ανθελληνικές τους θέσεις. Πότε ο Ν. Θεοδωρίδης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πότε η Ρεπούση της ΔΗΜ.ΑΡ. και πρόσφατα ο Ν. Δήμου του Ποταμιούψάχνουν ευκαιρία να δηλώσουν απαξιωτικά ότι «το θέμα του ονόματος έχει τελειώσει» και οποιαδήποτε διαφορετική άποψη πρέπει να θεωρείται «φασιστική».

Στα χρόνια της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστερίστικης ψευτοκουλτούρας ο αγώνας για τα Εθνικά θέματα είναι φασισμός!!! Δυστυχώς είναι μια άποψη που προσπαθούν να επιβάλλουν ως «προοδευτική» ακόμα και στα σχολεία. Με όχημα τα απολύτως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό για τα «δίκαια των σκοπιανών». Αρωγός και συνοδοιπόρος σ’ αυτή την προσπάθεια το κόμμα της ψοφοδεξιάς, που για λίγο ακόμα θα κυβερνάει τη χώρα.

Μόνη φωνή αντίστασης στην ανθελληνική προπαγάνδα είναι η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Παρά τις δολοφονίες και τις παράνομες διώξεις ορθώνουμε το ανάστημά μας, πιστοί στα κελεύσματα των προγόνων μας που χάραξαν τα σύνορα με το αίμα τους. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι απλά ένας συνδυασμός για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ο Λαϊκός Σύνδεσμος όλων των Ελλήνων ενάντια σε κάθε επιβουλή, ενάντια σε κάθε μίζερο ανθέλληνα, σε όποιο πολιτικό μόρφωμα και αν κρύβεται. Την ώρα του ξεπουλήματος και της αμφισβήτησης του ονόματος και της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας προτάσσουμε την ανάδειξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της. Δέσμευσή μας είναι η αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, των μνημείων της τοπικής ιστορίας και η τουριστική προβολή όλων των προορισμών της Περιφέρειας, με σταθερή και δυναμική διαφημιστική παρουσία σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Οι θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ για τη Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι ξεκάθαρες και γνωστές. Το ερώτημα τίθεται αμείλικτο και αφορά όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αναμένουμε τη σαφή και ξεκάθαρη τοποθέτησή τους.  

ΚΑΜΙΑ υποχώρηση για το όνομα της Μακεδονίας μας

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-makedonia-htan-einai-kai-tha-einai-ellada#ixzz2xfnSYFRt

Comments Off on Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.