Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

Το πρώτο στάδιο είναι ο προσηλυτισμός όλων εκείνων των προσώπων θα καταλάβουν την εξουσία της καταδικασμένης χώρας.Αυτοί οι ηγέτες μπορεί και να μην είναι ενσυνείδητοι προδότες, διότι αρκεί να τους έχουν πείσει ότι δεν υπάρχουν άλλες λύσεις για τη χώρα τους, οπότε εύκολα πείθονται ότι η διακυβέρνηση τους απαλλάσσει τη χώρα τους και την σώζει.

Έρχονται τα πρώτα μέτρα που πείθουν τον λαό ότι είναι ανάξιος να ζει που κατηγορείται συστηματικά ως τεμπέλης.Ακολουθεί η επιχείρηση εκφοβισμού για την αναπότρεπτη δήθεν χρεοκοπία!Έρχονται κατόπιν τα μνημόνια και φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαού, με την εφαρμογή ακραίας μορφής νεοφιλελεύθερων μέτρων.Στην συνέχεια γελοιοποιούμε τα εθνικά σύμβολα και τους εθνικούς ήρωες παραχαράσσοντας την ιστορία!

Η τρίτη δέσμη μέτρων εισέρχεται στο προσκήνιο η καταστροφή, αρχίζει ο αποδεκατισμός των εδαφών και των θαλασσών που ανήκουν στο έθνος υπό εξαφάνιση. Η απειλή για, δήθεν, πολεμική σύρραξη ειναι στην καθημερινή ατζέντα! Η κατάσταση ενισχύεται με την “πολυπολιτισμικότητα”, που εξυπηρετεί τα εκάστοτε συμφέροντα !

Η μοναδική αντίσταση στις προσπάθειες των ισοπέδωσης των κρατών-εθνών. και για την την εθνική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία είναι ο εθνικισμός!

ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΝΗΣΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ X.A!

Ι. Λαμπρογιάννης

Comments Off on Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

Filed under Uncategorized

Comments are closed.