Η μεταπολιτευτική “δημοκρατία” χρεωκόπησε την Ελλάδα! Έφτασε το Δημόσιο χρέος από 3,1 δις στα 375 δις!

Η μεταπολιτευτική “δημοκρατία” χρεωκόπησε την Ελλάδα! Έφτασε το Δημόσιο χρέος από 3,1 δις στα 375 δις!

Για το ότι φτάσαμε στην χρεωκοπία την οικονομική κάποιοι φταίνε. Είναι οι ίδιοι που χρεωκόπησαν το Έθνος μας και ηθικά και πολιτικά και πολιτιστικά, είναι αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα. Γιατί εάν δεν φταίνε αυτοί ποιος φταίει;

Οι αριθμοί όμως είναι αμείλικτοι και λένε τα πάντα.

Καθηγητής Γ. Βάμβουκας: “…Μετά το 1973 η δραματική αύξηση του δημοσίου χρέους πραγματοποιείται σε συνθήκες αλαζονείας και διαφθοράς των κομμάτων κυβερνητικής εξουσίας. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Την περίοδο 1973-2020, το κομματικό κατεστημένο εξουσίας πήρε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας από 3,1 δις και το εξακόντισε στα 375 δις ευρώ, με συνέπεια την περίοδο αυτή το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ από 17,4% να εκσφενδονιστεί στο 222%.

Μειοδοτικές διαστάσεις προσλαμβάνει η θλιβερή διαπίστωση, ότι, σε χρονική περίοδο 47 ετών, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, με τους καρεκλοκατακτητές και τους μπράβους της κρατικής-τραπεζικής εξουσίας, αύξησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας κατά 121 φορές (375,0/3,1=121). Ιδιοτελή, ανήθικα και ανίκανα πρόσωπα, τα μέγιστα ζημίωσαν την Πατρίδα προκαλώντας τεράστιο ρήγμα στα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Η αχρειότητα και η ανεπάρκεια της μεταπολιτευτικής κομματικής καθεστηκυίας τάξης  πιστοποιείται από την συγκλονιστική διαπίστωση, ότι, αν και την περίοδο 1974-2020 το σύνολο των κρατικών εσόδων ανήλθε σε 2.357 δις ή 2,36 τρις ευρώ, εντούτοις το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης από 3,1 εκτινάχτηκε σε 375,0 δις ευρώ.”

Comments Off on Η μεταπολιτευτική “δημοκρατία” χρεωκόπησε την Ελλάδα! Έφτασε το Δημόσιο χρέος από 3,1 δις στα 375 δις!

Filed under Οικονομία

Comments are closed.