Η ΝΔ πληρώνει τους πολίτες για να πάρουν τα φυλλάδιά της – Ακόμα και έτσι πετιούνται αμέσως!

Η ΝΔ πληρώνει τους πολίτες για να πάρουν τα φυλλάδιά της - Ακόμα και έτσι πετιούνται αμέσως!

Εποχή άφησε μία υποψήφια της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, αφού το προεκλογικό της φυλλάδιο περιέχει και την αντίστοιχη αμοιβή για όποιον το πάρει στα χέρια του. Συγκεκριμένα το φυλλάδιο της εν λόγω υποψήφιας φέρει ένα κέρμα των 2 λεπτών και ξεκινάει με την φράση «0,02€ για δύο λεπτά του χρόνου και της προσοχής σας!».

Ομολογουμένως η προσπάθεια κινείται στην σωστή κατεύθυνση, αφού ουδείς θέλει να πάρει φυλλάδιο της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια του άνευ αντιτίμου, όμως και σε αυτό επέβαλλαν μνημόνιο οι νεοδημοκράτες. Συγκεκριμένα κάνοντας την απαραίτητη χρονική αναγωγή προσφέρουν ημερομίσθιο 4,8€ για όποιον διαβάζει τα φυλλάδιά τους.

Το ημερομίσθιο αυτό είναι προφανώς ο στόχος της ΝΔ για τον μισθό των Ελλήνων πολιτών. Όμως και πάλι ύστερα από την τόση απελπισία στην οποία έχουν φέρει τους Έλληνες πολίτες, ουδείς δέχεται (έστω και αμειβόμενος) να διαβάσει τις μπούρδες της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-plhrwnei-tous-polites-gia-na-paroun-ta-fulladia-ths-akoma-kai-etsi-kat#ixzz3PN67p3oQ

Comments Off on Η ΝΔ πληρώνει τους πολίτες για να πάρουν τα φυλλάδιά της – Ακόμα και έτσι πετιούνται αμέσως!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.