Η ΝΔ, το ρουσφέτι και μία περιοδεία του προέδρου της Βουλής στην Ήπειρο

Η ΝΔ, το ρουσφέτι και μία περιοδεία του προέδρου της Βουλής στην Ήπειρο

Το να μιλάει η Νέα Δημοκρατία και να καταγγέλλει το ρουσφέτι (!) είναι τουλάχιστον επιστημονική φαντασία!

Όλοι ζούμε σε αυτήν την χώρα και γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες και γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά τι συνέβη και στις τελευταίες εκλογές του Ιουλίου. Έχουμε και υπ΄ όψη μας συγκεκριμένα άτομα, που ψήφιζαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν ψήφισαν τον Ιούλιο γιατί τους τάξανε…

Έτσι εντύπως μας προκάλεσε το παρακάτω δημοσίευμα:

“Συνέβη στην Κόνιτσα σε μια περιοδεία του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα. Περπατώντας, ανάμεσα στο κόσμο, άλλοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν διά χειραψίας, άλλοι με νεύματα και άλλοι με χαμόγελο. Ένας μόνον τον πλησίασε του άρπαξε το δεξί χέρι και το φίλησε. Αμέσως οι υπόλοιποι του έκαναν παρατήρηση: «Πέρασες τον Πρόεδρο για αρχιμανδρίτη και ασπάζεσαι την Δεξιά του… Κυρίου;»

Ο κ. Τασούλας γνωστός για το χιούμορ του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Απλώς κάποιοι κακώς τον πληροφόρησαν ότι καταργήθηκε το… ΑΣΕΠ.». Εμμέσως πλην σαφώς ο Πρόεδρος της Βουλής κατακεραύνωσε το… ρουσφέτι.”

Σε απάντηση αυτής της “κατακεραυνώσεως” του ρουσφετιού, έχουμε να πούμε ότι σχεδόν όλοι οι πολιτευτές της ΝΔ, που οι περισσότεροι από αυτούς σήμερα είναι βουλευτές ή και υπουργοί, στις προεκλογικές συναντήσεις τους ζητούσαν από τα τοπικά στελέχη του κόμματός τους να πλησιάσουν όσους έχουν ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο παρελθόν και να τους υποσχεθούν ό,τι θέλουν.

Μάλιστα, κορυφαίος πολιτικός παράγοντας της ΝΔ είχε πει στον ίδιον τον Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα εξής λόγια: “Ξέρετε γιατί παίρνετε ψήφους; Γιατί δεν μπορείτε να διορίσετε”… Τα συμπεράσματα δικά σας!

Comments Off on Η ΝΔ, το ρουσφέτι και μία περιοδεία του προέδρου της Βουλής στην Ήπειρο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.