Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πρωτοπόρος στον… εμβολιασμό!

Έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή που άρχισε αυτή η ιστορία με τον ιό, πως η χούντα Μητσοτάκη δεν είναι μόνη της, διότι τη σιγοντάρουν ΟΛΑ τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σκοπίμως ανύπαρκτος ως αντιπολίτευση, ενώ αν «κουνούσε το μικρό του δαχτυλάκι», θα είχε πέσει η κυβέρνηση! 

Μια ακόμα απόδειξη της συμπαιγνίας του ΣΥΡΙΖΑ με την χούντα του Κούλη, είναι η ανακοίνωση – περιβόλι που εξέδωσε η νεολαία του, με αφορμή τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Συγκεντρώσεις τις οποίες –διόλου τυχαία!- χλεύασε και αποδοκίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με φρασεολογία παραπλήσια της χούντας Μητσοτάκη και των κολαούζων της. 

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε γιατί οι Κούληδες κάνουν ότι γουστάρουν:  

«… Χωρίς να έχει προσπαθήσει συστηματικά να αντιμετωπίσει την δυσπιστία μέρους της κοινωνίας και να διασφαλίσει τη συνειδητή επιλογή των πολιτών στον εμβολιασμό, η κυβέρνηση της ΝΔ καταφεύγει σε πρακτικές εξαναγκασμού και επιβολής. Οι εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών, περί αναγκαστικών απολύσεων και παύσης πληρωμών σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, το μόνο που κάνουν είναι να διχάζουν την ελληνική κοινωνία και να πυροδοτούν αντιδραστικά συλλαλητήρια άρνησης.
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι ο εμβολιασμός είναι μία πράξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Αποτελεί διακύβευμα το επόμενο διάστημα το αν θα καταφέρουμε με προμετωπίδα την επιστήμη και τον ορθό λόγο να πείσουμε ακόμη και τους πιο δύσπιστους συμπολίτες μας για την ανάγκη του εμβολιασμού.
Στην κατεύθυνση αυτήν καλούμε την κυβέρνηση της ΝΔ, να αφήσει στην άκρη τόσο το μαστίγιο, όσο και το καρότο. Να ορίσει εδώ και τώρα ως ισότιμο σύμμαχο την νέα γενιά και να την βάλει μπροστάρη στην εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και αντιμετώπισης της πανδημίας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι χτίζουμε το τείχος της ανοσίας για το κοινό καλό όλων μας».

Αυτά τα ολίγα, κι όποιος δεν καταλαβαίνει ότι οι δύο δήθεν «μονομάχοι» τα’ χουν κάνει πλακάκια, είναι ηλίθιος!

(ΥΓ): Βλέπετε, είναι πολλά τα λεφτά των φαρμακευτικών κολοσσών! Και οι μόνοι που δεν τα πήραν και που θα πρωτοστατούσαν στις λαϊκές αντιδράσεις, είναι διπλοκλειδωμένοι στα κάτεργα του Δομοκού!

Comments Off on Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πρωτοπόρος στον… εμβολιασμό!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.