Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ»

neolaia-syriza-285x160

«Στους δρόμους της ανατροπής σμιλεύει το μέλλον!» η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανακοίνωσε ότι το 3ο Κεντρικό Φεστιβάλ της θα διεξαχθεί στις 2,3,4 και 5 Οκτωβρίου (γιατί μόνο τετραήμερο και όχι… εννιάμερα;), ενώ η ομιλία του mister Tsipra θα γίνει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.

Ιδού και το σχετικό κάλεσμα: «Στον απόηχο των πλούσιων κινηματικών διεργασιών της περιόδου (ΔΕΘ, αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2014, resist TAΙΠΕΔ) υποδεχόμαστε στις 2, 3, 4 και 5 Οκτώβρη το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

»Το αίτημα της ανατροπής της αντικοινωνικής πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων συναντιέται με το όραμα της κοινωνικής αλλαγής, της ισότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων. Μέσα σε μια συνθήκη διαρκούς όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων και των ανισοτήτων μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας και σχεδιάζουμε το μέλλον μας πέρα από το νεοφιλελευθερισμό.

»Η αντιφασιστική δράση, οι σύγχρονοι εργατικοί αγώνες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, οι διεθνείς εξελίξεις, οι εναλλακτικές μορφές συνεταιριστικής δραστηριότητας, η συλλογική δημιουργία και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης θα αποτελέσουν εφαλτήριο για πλούσιο προβληματισμό και ανταλλαγή εμπειριών.

»Εκτός από τις πολιτικές συζητήσεις και τα workshops κεντρική θέση στη διοργάνωση έχουν οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις καθώς και άλλα διαδραστικά δρώμενα. Επίσης στο χώρο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνικές, αντιφασιστικές συλλογικότητες, συλλογικές συνεταιριστικές πρωτοβουλίες, μεταναστευτικές κουζίνες κα.».

Τι παρατηρούμε; Ότι υπάρχουν τρεις αναφορές στον  «αντιφασισμό» και… καμία στη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας! Ρε σεις, λέτε να έχουμε… φασισμό και να μην το ξέρουμε;

(ΥΓ): Το ίδιο συνέβη και με το φεστιβάλ της ΚΝΕ. Μπόλικος «αντιφασισμός» και ούτε μισή κουβέντα για τη συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων! Τυχαίο; Δε νομίζω!

πηγή

Comments Off on Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.