Η ΝΕΡΙΤ ως «γλάστρα» του Σαμαρά

Η ΝΕΡΙΤ ως «γλάστρα» του Σαμαρά

Ακόμη και οι φίλα προσκείμενοι προς την συγκυβέρνηση αναγκάστηκαν να παραδεχθούν την απίστευτα άθλια προπαγανδιστική εικόνα της ΝΕΡΙΤ, με την υποτιθέμενη «συνέντευξη» του Σαμαρά.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα διάγγελμα (μαγνητοσκοπημένο, μάλιστα) του πρωθυπουργού τόσο κακόγουστο, που ακόμη και το σφόδρα φιλοκυβερνητικό «Έθνος» έγραψε ότι: «Πασχίζω φιλότιμα, αλλά μου είναι αδύνατο να καταλάβω τι την ήθελε αυτήν τη σαββατιάτικη «συνέντευξη» ο Σαμαράς. Να είχε κάτι καινούργιο να πει, κομμάτια να γίνει. Αλλά δεν είχε. Γνωστά επιχειρήματα επανέλαβε. Και το ισοζύγιο, φυσικά, αρνητικό. Εκείνη την ένδειξη «αποκλειστική συνέντευξη» ποιος είχε την ιδέα να την κοτσάρουν φαρδιά – πλατιά από κάτω; Κι επίτηδες να το έκαναν αποκλείεται να έβρισκαν κάτι περισσότερο γελοίο! Και ήταν και το δίδυμο των «ιεροεξεταστών» του. Αυτούς πάλι γιατί τους ταλαιπώρησε και τους εξέθεσε; Δόξα τω Θεώ, κάθε άλλο παρά υστερούμε σε τεχνογνωσία για παντός είδους – ποδοσφαιρικά και άλλα «στησίματα». Χάθηκε ο κόσμος να προβλεφθούν και δύο ή τρεις «δύσκολες» ερωτήσεις, στις οποίες φυσικά δεν θα χρειαζόταν ν’ απαντήσει γιατί δεν θα τον πίεζαν να το κάνει;»

Όταν, λοιπόν, ακόμη και οι υποστηρικτές του Σαμαρά «κράζουν» γι΄ αυτή την στημένη διαδικασία τότε κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει. Η ουσία, όμως, του ζητήματος έγκειται στο γεγονός ότι, για μια ακόμη φορά, η κρατική τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ δεν συμπεριφέρεται ως ένας δημόσιος τηλεοπτικός φορέας, ο οποίος οφείλει να σεβαστεί τις πολιτικές επιλογές ΟΛΩΝ των Ελλήνων, αλλά ως ένα ανδρείκελο και φερέφωνο των κυβερνητικών απόψεων.

Η εικόνα των δύο υπαλλήλων της ΝΕΡΙΤ να παριστάνουν τις «γλάστρες» του Σαμαρά και απλώς να γεμίζουν το πλάνο, είναι κάτι παραπάνω από θλιβερή. Όσο κι αν «καταλαβαίνουμε» την αδυναμία έστω και στοιχειώδους αντιπολιτευτικής διάθεσης απέναντι στο αφεντικό τους, αυτό που είδαμε αποτελεί ένα μείγμα αθλιότητας και γελοιότητας. Εξηγεί, επίσης, για μια ακόμη φορά, γιατί η ΝΕΡΙΤ αποτελεί τον κύριο εκτοξευτή λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 550.000 Έλληνες, όπως έδειξαν οι πρόσφατες ευρωεκλογές, όχι μόνο δεν βλέπουν να ακούγεται η άποψη του κόμματος το οποίο ψήφισαν, αλλά αντιθέτως διαπιστώνουν να συκοφαντείται ασύστολα η κομματική τους επιλογή και επομένως και οι ίδιοι.

Λένε ότι «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή». Ναι, αλλά η παραχάραξη της Αλήθειας και η εξυπηρέτηση στενών μικροκομματικών συμφερόντων, σε βάρος του Ελληνικού Λαού, δεν αποτελεί εργασία αλλά αλητεία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nerit-ws-glastra-tou-samara#ixzz3NJzaHv9k

Comments Off on Η ΝΕΡΙΤ ως «γλάστρα» του Σαμαρά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.