Η Ντόρα αδειάζει Σαμαρά και επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Τους υποτίμησες και έκανες ήρωες τους Χρυσαυγίτες!

Η Ντόρα αδειάζει Σαμαρά και επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Τους υποτίμησες και έκανες ήρωες τους Χρυσαυγίτες!

Εδώ και καιρό γράφουμε για τις προσεγμένες και μεθοδικές κινήσεις της Ντόρας Μπακογιάννη να αποκαθηλώσει τον Σαμαρά και να πάρει την θέση του στην προεδρεία της ψοφοδεξίας κληρονομικώ δικαίω.

Εξάλλου είναι γνωστό πως η Ντόρα ελέγχει πάνω από το 50% του κομματικού μηχανισμού και ιδιαίτερα τώρα που οι υποστηρικτές του Σαμαρά έχουν περιοριστεί σε μια κλίκα ισχνής μειοψηφίας.

Ο Σαμαράς για να διατηρηθεί στην εξουσία και για να ευχαριστήσει τα υπερατλαντικά του αφεντικά ενορχήστρωσε μια πρωτοφανή σκευωρία, διαπράττοντας το μεγαλύτερο δικαστικό και πολιτικό έγκλημα κατά της Χρυσής Αυγής, επειδή του έκοβε ψήφους!

Αυτή η σκευωρία και η παράνομη πολιτική δίωξη κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας έγινε ευρέως αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος στις τελευταίες ευρωεκλογές έφυγε μαζικά από την ψοφοδεξιά, αυξάνοντας παράλληλα τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Η ολοκληρωτική αυτή ήττα δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την Μπακογιάννη, η οποία άδραξε την ευκαιρία να σκάψει τον λάκκο του Σαμαρά. Σε επιτροπή πολιτικών υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης η Ντόρα με δήλωσή της άδειασε ολοκληρωτικά τον Σαμαρά για τον παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να πολεμά την Χρυσή Αυγή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Μπακογιάννη επιβεβαίωσε πλήρως της ομολογία Μπαλτάκου που προειδοποιούσε τον Σαμαρά ότι οι παράνομες πολιτικές διώξεις θα εκτινάξουν την Χρυσή Αυγή, θα ηρωποιήσουν τους πολιτικούς κρατούμενους και παράλληλα θα αδειάσουν την ψοφοδεξιά από ψηφοφόρους.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή είπε: «Τους “νεοναζιστές” δεν μπορούμε να τους υποτιμάμε και ούτε να επιτρέπουμε να γίνονται ήρωες».

Η επόμενη μέρα στη ψοφοδεξιά αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα έχει ήδη χαράξει, καθώς όλοι πια παραδέχονται ότι η βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είναι ο πολιτικός τάφος του Σαμαρά!

Διαβάστε επίσηςΤο χρονικό της σκευωρίας

Νέα μαχαιριά από την Ντόρα στον πολιτικά ετοιμοθάνατο Σαμαρά: Φέρνουμε τον κόσμο σε απελπισία!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oliko-adeiasma-ntoras-se-samara-upotimhses-kai-ekanes-hrwes-tous-chrusaugit#ixzz3EuIgMP2x

Comments Off on Η Ντόρα αδειάζει Σαμαρά και επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Τους υποτίμησες και έκανες ήρωες τους Χρυσαυγίτες!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.