Η Ντόρα παίρνει το υπουργείο – χρυσωρυχείο, αφήνοντας… μπουκάλα τους Καμμενοκαρατζαφέρηδες

Η Ντόρα παίρνει το υπουργείο - χρυσωρυχείο, αφήνοντας... μπουκάλα τους Καμμενοκαρατζαφέρηδες

Άσχημα νέα για τον… βουλιμικό πρόεδρο Πάνο (Καμμένο), τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τους υπολοίπους μνηστήρες του… ορφανού (λόγω της μετάβασης του Αβραμό εις τας Ευρώπας) υπουργείου Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…).

Σύμφωνα με «διαρροή» σε κυβερνητικό παπαγαλάκι, το αντικείμενο του… πόθου τους, το υπουργείο-χρυσωρυχείο, το παίρνει η Ντόρα κι αυτοί μένουν… μπουκάλα.

Ιδού η διαρροή: “Επιστροφή σε κυβερνητικό πόστο για πρώην υπουργό

Μία ακόμη, πρώην δήμαρχο και υπουργό ρίχνει στη μάχη για τη συσπείρωση της ΝΔ, αλλά και την εντατικοποίηση  του κυβερνητικού προγράμματος προκειμένου να ανακουφιστούν, όσο γίνεται, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς. Αν και οι σχέσεις τους έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου ο πρωθυπουργός στο πρόσωπο της…. Ντόρας Μπακογιάννη αναγνωρίζει έναν ικανό συνεργάτη.

Με την υπουργοποίηση της κ. Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως να δείξει ότι ο ίδιος κάνει πρώτος βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πρώην δήμαρχος Αθηναίων επιστρέφει στην κυβέρνηση της ΝΔ και μάλιστα με υπουργείο, στο οποίο για πρώτη φορά -στην ιστορία της χώρας- θα ηγείται γυναίκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος”.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη (εφόσον βεβαίως επιβεβαιωθεί και στην πράξη…), δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η… εκλογή προέδρου από την παρούσα βουλή. Καθότι, ο πρόεδρος Πάνος θα κηρύξει… ανένδοτο αγώνα μέχρι τελικής πτώσης, κατά της συγκυβέρνησης!

(ΥΓ): Όχι που θα άφηνε το Μητσοτακαίικο τέτοιο υπουργείο-λαχείο στα… λιμά! Μα τόσο κορόιδα ήταν που το πίστευαν ότι η… αγία οικογένεια θα τους άφηνε αμανάτι τέτοιο… φιλέτο;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ntora-pairnei-to-upourgeio-chruswrucheio-menoun-mpoukala-oi-kammenokaratz#ixzz3GAYPot00

Comments Off on Η Ντόρα παίρνει το υπουργείο – χρυσωρυχείο, αφήνοντας… μπουκάλα τους Καμμενοκαρατζαφέρηδες

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.