Η ομογένεια αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή – Ρεπορτάζ από την επίσκεψη κλιμακίου στη Νέα Υόρκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες ομογενής της Αμερικής, κλιμάκιο συναγωνιστών με τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, πραγματοποίησε περιοδεία στην Νέα Υόρκη της Αμερικής.

Η ανταπόκριση των Ελλήνων ήταν ενθουσιώδης στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αστόρια από τον Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, και τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής στην Αμερική Κωνσταντίνου Παπαφίλη  και Θεόδωρου ΛιαγούρηΗ προσέλευση των ομογενών ήταν εντυπωσιακή αναγνωρίζοντας τον δίκαιο αγώνα αλλά και την γελοιότητα της σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών μας.

Παρόν στην επέτειο του ΟΧΙ στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου όπου μαζί με Ελληνόπουλα συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση και έψαλλαν σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα περήφανα τον Εθνικό μας Ύμνο.

Επίσκεψη και δείπνο μετά από πρόσκληση σε σύλλογο των Ελλήνων της ομογένειας.

Συνάντηση με Συναγωνιστές και παράγοντες της ομογένειας όπου μας επιβεβαίωσαν την αμέριστη στήριξη τους στο πλάι των Ελλήνων Εθνικιστών και στον δίκαιο Αγώνα που δίνουμε ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

Παρά την λασπολογία και τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ένα κύμα αλληλεγγύης εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο και καθημερινά Έλληνες Πατριώτες συντάσσονται στις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μάχονται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα εντός και εκτός Ελλάδος, για την “εκθρόνιση” ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που κυριαρχεί στην Ελλάδα από την περίοδο της μεταπολίτευσης και μετέπειτα.

Η πληθώρα δημοσιευμάτων έκανε τις διάφορες “Κασσάνδρες” που προμήνυαν την απαγόρευση εισόδου της Χρυσής Αυγής να σιωπήσουν μια και καλή.

Γιαννόγκωνας Μιχαήλ
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-omogeneia-agkaliase-thn-chrush-augh-reportaz-apo-thn-episkepsh-klimakiou#ixzz3I0Rym8n0

Comments Off on Η ομογένεια αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή – Ρεπορτάζ από την επίσκεψη κλιμακίου στη Νέα Υόρκη

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.