Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ! ΝΤΠ

Κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς στην ιστορία χρησιμοποιεί τη δύναμη της οπτικής προπαγάνδας για μια νέα «πραγματικότητα», αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο με τη δική του παρανοϊκή εικόνα. Ο «Νέος ολοκληρωτισμός» New World Order δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η επίσημη προπαγάνδα δεν είναι μόνο πληροφορίες, και παραπληροφόρηση. Είναι η δημιουργία μιας πραγματικότητας που επιβάλουμε στην κοινωνία με την βία!

Μια τέτοια νέα πραγματικότητα που επιβάλουμε στην κοινωνία είναι ο «Πιστοποιητικό εμβολιασμού» που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σύστημα διαχωρισμού. Εκείνοι που συνεργάζονται με αυτό είναι Συνεργοί. Δεν “βοηθούν” ή “προστατεύουν” κανέναν από οτιδήποτε.

Πως δημιουργούμε αυτή την «πραγματικότητα». 

Μεταδίδουμε ο ένας στον άλλο τις πεποιθήσεις μας, με εικόνες, λέξεις, τελετές και άλλα σύμβολα και κοινωνικές συμπεριφορές. Ουσιαστικά, μετατρέπουμε την «πραγματικότητά μας» στο να είμαστε σαν ηθοποιοί που προβαίνουν και εκτελούν ένα έργο… όσο περισσότερο το πιστεύουμε όλοι, τόσο πιο πειστικό είναι.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι υποχρεωτικές μάσκες ήταν απαραίτητες για την ανάπτυξη της νέας ιδεολογίας. Αναγκάζοντας τις μάζες να φορούν μάσκες με ιατρική εμφάνιση στο κοινό ήταν προπαγάνδα. 

Με απλά λόγια, εάν μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να ντύνονται σαν να πρόκειται να εργάζονται στο θάλαμο μολυσματικών ασθενειών κάθε μέρα !

Έχετε εισέλθει πλέον μια νέα «πραγματικότητα»… μια νέα, παθολογική-ολοκληρωτική «πραγματικότητα», μια παρανοϊκή-ψυχωτική, λατρευτική «πραγματικότητα» στην οποία οι πρώην ημι-ορθολογικοί άνθρωποι έχουν μειωθεί και φοβούνται να πάνε έξω χωρίς άδεια από τις «αρχές» και εγχέουν στα παιδιά τους πειραματικά «εμβόλια»

Με άλλα λόγια  βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο προπαγάνδας και χάνουμε. Δεν μπορούμε να ταιριάξουμε με την προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ και των Κυβερνήσεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Μπορούμε, και πρέπει, με κάθε ευκαιρία!

Λαμπρογιάννης Ιωάννης 

Χρυσή Αυγή Τ.Ο Λάρισας

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/2021/07/blog-post_19.html

Comments Off on Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ! ΝΤΠ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.