Η πατρότητα του «νόμου του αίσχους», η πρωθυπουργική και η… ηλεκτρική καρέκλα

troica__article

 

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, από τότε που έγινε γνωστή η πρόθεση της κατοχικής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας να φέρει προς ψήφιση στη βουλή τον «Νόμο του Αίσχους», γίνεται ένας άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου, για το ποιος θα φέρει πιο γρήγορα το νόμο και στο όνομα ποιού θα επιβληθεί αυτός.

Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, ο… leader of SYRIZA, mister Alexis Tsipras, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για την προσωρινή απόσυρση του νομοσχεδίου (η ερώτηση συζητήθηκε κατά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής). Όταν το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αιτία της επανεμφάνισής του ήταν η ερώτηση Tsipra:

«Να θυμίσουμε ότι το νομοσχέδιο αυτό είχε… εξαφανιστεί ως διά μαγείας λίγο μετά την κατάθεσή του, προκαλώντας την αντίδραση του υπ. Δικαιοσύνης και ρωγμές στην τρικομματική κυβέρνηση. Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλ. Τσίπρας.»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-patrothta-tou-nomou-tou-aischous-h-prwthupourgikh-kai-h-hlektrikh-karekla#.UZkyKLVM_RM#ixzz2TltNYTte

Comments Off on Η πατρότητα του «νόμου του αίσχους», η πρωθυπουργική και η… ηλεκτρική καρέκλα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.