Η ποινικοποίηση της Ελληνικής σημαίας

Η ποινικοποίηση της Ελληνικής σημαίας

Στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας “Καθημερινή” στην σελίδα 2 σε περίοπτη θέση δημοσιεύεται μια φωτογραφία μελών της ΚΝΕ έξω από την Βουλή να κρατάνε κόκκινες σημαίες καρφωμένες σε ξύλινα κοντάρια. Τα μέλη του ΚΚΕ βαδίζουν συντεταγμένα σαν σε στρατιωτικό άγημα σε παρέλαση γι΄ αυτό και η σχετική λεζάντα κάτω από την φωτογραφία: “Ποιος είπε ότι στους νέους δεν αρέσουν οι παρελάσεις; (Αν θεωρηθεί βέβαια ότι οι κνίτες λογίζονται ως νέοι).

Προφανώς για τους “δημοκράτες” των διεφθαρμένων ΜΜΕ, αλλά και τους επίορκους εισαγγελικούς λειτουργούς η συντεταγμένη πορεία Κνιτών με κοντάρια στα χέρια δεν συνιστά τάγμα εφόδου. Το ΚΚΕ είναι ένα πολιτικό κόμμα του “συνταγματικού τόξου” που προβαίνει σε πολιτική δράση.

Την ίδια ώρα όμως οι εγκάθετες ανακρίτριες και το υποχείριο του Σαμαρά εισαγγελέας Ντογιάκος στο τραγελαφικό και σαθρό κατηγορητήριο που έστησαν κατά της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζουν ως “τάγματα εφόδου” Έλληνες εθνικιστές που κρατούν την Ελληνική σημαία και τα κοντάρια στα οποία είναι καρφιτσωμένες οι σημαίες χαρακτηρίζονται ως όπλα!

Παραθέτουμε σχετικές φωτογραφίες που εμπεριέχονται στην δικογραφία και έχουν δημοσιοποιηθεί από τα καθεστωτικά μέσα:

Η ειδοποιός και μόνη διαφορά των κονταριών από τα “όπλα” είναι η εξήςΟι Κνίτες φέρουν το κόκκινο πανί, ενώ οι Χρυσαυγίτες ανεμίζουν την Ελληνική σημαία! Με άλλα λόγια η Ελληνική σημαία ποινικοποιείται στην Ελλάδα του ψευτορωμαίικου και των κομματικών εισαγγελέων.

Με αυτά τα γελοία και ανύπαρκτα πειστήρια προσπαθούν να σπιλώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα.

Τους απαντάμε πως δεν λυγίσουμε και θα συνεχίζουμε να ανεμίζουμε περήφανα χιλιάδες Ελληνικές σημαίες μέχρι την τελική δικαίωση και την Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-poinikopoihsh-ths-ellhnikhs-shmaias#ixzz3IOKf4u00

Comments Off on Η ποινικοποίηση της Ελληνικής σημαίας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.